canım,bildiğim kadarıyla kan testi en erken sonuç vereni.bence testini yaptır.nasıl olsa tehlike arz eden bir test filan değil.hem merakını da gidermiş olursun.ben olsam çatlardım da...yerimseniben
canım dostinexle hamile kalma olasılığın çok düşük ama istersen yinede test yaptır emin ol
canım dostinexle ilgili bildiklerini paylaşır mısın?çok sevinirim.bunu kullanıp hamile kaldığını söyleyenleri okuyunca sevinmiştim ama...zaten çok da ümitli değilim.sağol yanıtladğın için.bekliyorum...
evet canım bende 3 ay kullandım prolaktin yüksekliği için. çok şükür 3 aylık tedavi sonrası herşey normale döndü ama aradan 4 ay geçmesine rağmen hala hamile kalamadım. bende tedavinin hemen sonrası hamile kalırım zannediyordum. geçenlerde tekrar baktırdım prolaktine neyseki çıkmamış
bildiğim en önemli şey dostinex in çok etkili bir ilaç olduğu ama dediğim gibi dr.um bana kullanırken hamile kalma olasılığının çok çok düşük bir ihtimal olduğu ama yinede sanırım düşük olur diye korunmayı öneriyorlar dr.lar. bu arada ilacın bitimindeki 2 ayda hamile kalma oranı %80 diye hatırlıyorum. prospektüsünde öyle okumuştum. okumadıysan oku derim
hakkımızda hayırlısı olsun canıma.s.
canım teşekkürler.evet ben de okudum prospektüsü ama umut işte.benim ilk ayım,yani bu ay başladım ilaca.inşallah rabbimiz hayırlı evlatlar verir en kısa zamanda.sana da kolaylıklar diliyorum.ayrın kan tahlili yaptırıcam bakalım hayırlısı.allaha emanet ol.güzel haberlerini duymak dileğiyle....yerimseniben
bencede kan tesi yap en güzel cözüm bu :)
canım,bildiğim kadarıyla kan testi en erken sonuç vereni.bence testini yaptır.nasıl olsa tehlike arz eden bir test filan değil.hem merakını da gidermiş olursun.ben olsam çatlardım da...yerimseniben
canım merhaba dün testi yaptırdım.negatif.çok kötü oldum.nasip olmuyor 3 aydır.anneliği yaşayamayacak mıyım acaba ?ümitlerim yine suya düştü.çok zormuş bu iş.Allah yardımcımız olsun.ama sana şunu söyleyebilirim ki dostinex 32'den 11'e düşürmüş prolaktinimi.henüz 4 tane kullandım.inşallah seninki de düşer de iyi haberlerini alırız.dua,dua....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?