Gebelik duyurusu: Yeni gelenler

Ne güzel canım iki ay bende bıraktım ugrasmicam artık diye yine olmadı demek ki bir zamanı var amin canım inşallah sanada sağ salim kavuşmayı nasip etsin bizlerde dua et canım

Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..

bence test yap hastalıgın gecmesını beklemeden test yapmayın dıyorlar ama benım adetım saat gibi gunu gunune işler. ve adet olmama henuz 3 gun varken test yapıp ögrendım hamıle oldugumu. baya testte ıkı kıpkırmızı cızgı cıkmıstı

İkinciyse tecrübelesiniz dir bizi'bilgilendirir misin nasıl bir süreç bekliyor bizi ben de 6 haftalık gebeyim
Ben birinci gebeligimde cok rahattim ama ikinci gebeligim bu mide bulantim cok fazla cok fazla uyuyrum ve yorgun hisssediyorum kndimi ama herseye ragmen anne olmak cok guzel bisey ilkinde tecrubesiz oldugun icin neler yasadgini bilmiyosun ama ikincide seni neyin bekledigini bikiyosun daha farkli ikinci

Geç döllenme olmuştur canım

Benim bugün adetin 7. günü perşembe günü adetim bitti cuma gecesi yumurtaliklarim nasıl ağrıdı sanki patlıcak gibiydi ağrısından yatamadım ilk defa böyle birşey oluyor bugünde sağ kasığımda ağrı var dünde akıntım vardı sizce yumurtlama olabilir mi adetten sonra yumurtlayan var mı herkes 14.gün yumurtlamiyormus arastirdigima göre

Merhaba bazen geç bazende erken döllenme yumurtlama olabilir gün aşırı ilişkiyi bırakmayın.

Meraba arkadaşlar bnde bekliyorum güneme 10 gün var ınsllah olur diye bekliyoruz ama belirtiler var göğüslerin şişti kask ağrılarım çok var ve çok akntim var sizce sizce bu ağrılar yerleşiyor diyemi çok istiyorum ve dünyanın testini yaptm artk tek czgi görmekten gna geldi ınsllah olur bu ay

Imsa
insallh rabbim isdeyen herkese verirr... rabbim gonlunuze gre versin

Canım günün geçmeden test yapma insanin moreli bozuluyor bunlar adet belirtileride olabilir inşallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…