Merhabalar sorum şu gebe değilim ama gebe kalmak için bekliyorum gebelik belirtisi olasıya kadar içtiğim ilaçlar bebeğe zarar verir mi ? Bu konu da içim içimi yiyor Gebelik belirtisi yaşayana kadar ilaç kullananlar oldu mu ? Düşük riski yaşayan oldu mu? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünürken ilaç kullanımı
- Konu Sahibi peln19
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
ne ılacı kullanıldıgına bakar ya hep ya hıc miş. Yanı duser dusmesse zarar gormez o zamanlar.hamılelık dusunurken ılac almamaya ozen goster. Cok agır hasta olmadıgın surece. Dr una da verıcekse hamılelık suphem var de uygun ılac verır. . (İşin Dogrusu bu konuyu sen meraktan acarsın baskası gelır bı arkadas ıcmiştir dusuk yapmıstır ılacı yazar bırı de dusurmek ıcın yararlanr.. Sacma sapan ısler gorduk burda. ) lutfen ılac ısmı vrmeyın.Merhabalar sorum şu gebe değilim ama gebe kalmak için bekliyorum gebelik belirtisi olasıya kadar içtiğim ilaçlar bebeğe zarar verir mi ? Bu konu da içim içimi yiyor Gebelik belirtisi yaşayana kadar ilaç kullananlar oldu mu ? Düşük riski yaşayan oldu mu? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
tersinden anlamissin. sert mi yazmisim kusura bakma duz aciklama yaptim millet yazmasin diye de not dustum. Herkes kendi kalbi kadar iste. Yazik.Övdün mü sövdün mü ? O kadar soru sorulmuş bu kadar sert niye? Bu konuda bilinçli annelerden tavsiye almak istiyorum.Kim ne yaparsa yapsın Allah allah ya
Gece gece uğraşmak istemiyorum sen benim kalbimin iyiliğini kötülüğünü nerden bileceksin? Sorgulamak senin haddine bile değil.Burda meraklı ve tedirgin yorgun bir insan bilinçli annelerden bir yorum istiyor.Konu hassas iken bu kadar bel altı vurmaya gerek yok.Ben senin kalbine bir şey dememişken senin kalbimden vurman kimin ne olduğunu gösteriyor.İyi ramazanlar.
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
aboow iyice uctu. Tmm iyi aksamlar.Gece gece uğraşmak istemiyorum sen benim kalbimin iyiliğini kötülüğünü nerden bileceksin? Sorgulamak senin haddine bile değil.Burda meraklı ve tedirgin yorgun bir insan bilinçli annelerden bir yorum istiyor.Konu hassas iken bu kadar bel altı vurmaya gerek yok.Ben senin kalbine bir şey dememişken senin kalbimden vurman kimin ne olduğunu gösteriyor.İyi ramazanlar.
- 30 Aralık 2020
- 350
- 276
- 53
Arkadaş çatacak yer aramış. Aslında siz gayet iyi yazmışsınız. Takılmayınne ılacı kullanıldıgına bakar ya hep ya hıc miş. Yanı duser dusmesse zarar gormez o zamanlar.hamılelık dusunurken ılac almamaya ozen goster. Cok agır hasta olmadıgın surece. Dr una da verıcekse hamılelık suphem var de uygun ılac verır. . (İşin Dogrusu bu konuyu sen meraktan acarsın baskası gelır bı arkadas ıcmiştir dusuk yapmıstır ılacı yazar bırı de dusurmek ıcın yararlanr.. Sacma sapan ısler gorduk burda. ) lutfen ılac ısmı vrmeyın.
Arkadaş çatacak yer aramıyor hanfendi.Bir çok soru sorulabiliyor burda.Açık bir soru sordum cevabını merak ediyorum.Çatacak olsam emin ol güzel çatarım.Arkadaş çatacak yer aramış. Aslında siz gayet iyi yazmışsınız. Takılmayın
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
bak o yazdigimda hic bir kotu niyet yok. İlac kullanimi sakincali olabilir diye yazip devaminda not dustum cvp vereccek arkadaslara. Dikkatli olsunlar diye cunku burda cok fazla oyle konular donuyor bi konuyu sikayet ettim hatta bugun ilac oneriyor diye sana yazmadim yazacak olanlara yazdm ikiliyorum. Sen de stresslisin belli biz de gectik o yoldan o yuzden kizmadim sana anliyorum da ama cok sert cikiyosun gerek yok bu kadarina. iyi niyetle yazAbilecegime ihtimal vrmemisiin ki ne desem ... Neyse bidaha sorularina cvp vermem olur biter. Kusura bakma..Arkadaş çatacak yer aramıyor hanfendi.Bir çok soru sorulabiliyor burda.Açık bir soru sordum cevabını merak ediyorum.Çatacak olsam emin ol güzel çatarım.
Anlayışınız için teşekkür ederim.Kimseyi kırmak istemem.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Yürüdüğüm yol stresli bi anda patlayabiliyorum.Hakkınızı helal edin.bak o yazdigimda hic bir kotu niyet yok. İlac kullanimi sakincali olabilir diye yazip not dustum cvp vereccek arkadaslara. Dikkatli olsunlar diye cunku burda cok fazla oyle konular donuyor bi konuyu sikayet ettim hatta bugun ilac oneriyor diye sana yazmadim yazacak olanlara yazdm ikiliyorum. Sen de stresslisin belli biz de gectik o yoldan o yuzden kizmadim sana anliyorum da ama cok sert cikiyosun gerek yok bu kadarina. iyi niyetle yazAbilecegime ihtimal vrmemisiin ki ne desem ... Neyse bidaha sorularina cvp vermem olur biter. Kusura bakma..