• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünmeye başladıktan sonra kahverengi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deryadenizxyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
3
1
36
Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊 Eylül ayında gebelik düşünmeye başladık Ekim ayında muaneye oldum tahlillerim yapıldı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür folik asit kullanmaya başladım adetim düzenliyken gebelik düşünmeye başladıktan sonra bir değişime uğradı 1 ay 3 gün gecikti 2 ve 3. ay da adet öncesi 1 1 buçuk hafta öncesi hafif kanamalar başladı kahverengi ve adet düZenim değişti gebelik düşünmeye başladıktan sonra bu değişimler normal mi bir sıkıntı mı var acaba endişeleniyorum ilk gebeliğim😊

Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊 Eylül ayında gebelik düşünmeye başladık Ekim ayında muaneye oldum tahlillerim yapıldı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür folik asit kullanmaya başladım adetim düzenliyken gebelik düşünmeye başladıktan sonra bir değişime uğradı 1 ay 3 gün gecikti 2 ve 3. ay da adet öncesi 1 1 buçuk hafta öncesi hafif kanamalar başladı kahverengi ve adet düZenim değişti gebelik düşünmeye başladıktan sonra bu değişimler normal mi bir sıkıntı mı var acaba endişeleniyorum ilk gebeliğim😊
[/Benim ilk gebelik düşük yaptım ikinciyi istiyoruz şuan bende adetim düzensiz adetten önce kahverengi lekeler geliyor bugün doktora gittim kahverengi lekelenme Lee normal dedi adetim için ilaç yazdı sende bı görün derim yani

Back