Meraba hanımlar biraz uzun olacak ama okumanızda fayda var gebelik düşünenlerin ilk önce yapması gerekn ıyi bi doktor bulup bütün testleri yaptırmaları gerek yoksa benim dustugum hataya düşerler hastalıklar o kadar çoğaldı ki herkeste bi sorun cikiyo 3 yıllık evliyim evliligimin 4. Ayında kimyasal gebelik geçirdim hamile olduğumu öğrendikten 3gun sonra düştü dktr kimyasal gebelik dedi ondan sonra 7 ay sonra ikinciye hamile kaldım 3 buçuk aylikkende ıkıncı gebeligim düştü neyse 3 ay ara verdik sonra 3. Ye kaldım onuda bi hafta sonra düşürdüm evleneli 2 yıl oldu bu arada okadar doktora gittikmi biride araştıralım demedi doğum evinde biz söyledik test yaptırmak istediğimizi ilk testimiz kromozom testi sonuç 3 ay sonra geldi çok şükür temiz çıktı bi doktora gittik pıhtılaşma testi istedi onu yaptırdık oda 20 gün sonra çıktı bende pıhtılaşma olduğunu söyledi ve tedaviye başladık yumurta takibi klomen çatlatma ignesi bir sürü ilaç olmaması için hiç bi sebeb yokken bir yıl boyunca tedaviye yanıt gelmedi hamile kalamadım iyikide olmamış olsa yine hüsran olacaktı neyse artık bide fakülteye gidelim dedik gittik rahim filmi istendi bir ay sonra rahim filmi çekildi tuplerim açıktı ama rahimde perde varmış doktor ameliyat dedi hiç düşünmeden tamam dedim sonunda anne olacaksam herşeye tamamdım coksukur ameliyatimida oldum ıyi geçti herşey yolunda bir buçuk ay oldu doktor 3 ay sonra gebe kalabilecegimi söyledi sabırsızlıkla gün sayıyorum Allahım kimseyi evlatla sinamasin inşallah isteyen herkese versin bu yazıyı paylasmamin nedeni benim başta yapmam gerekeni en son yapmam ve boşu boşuna 3 yilim gereksiz tedavilerle geçti bebek düşünmeden en iyi hastane araştırma hastanesi her test yapılıyo hamile kalmaya sorunsuz kalın düşükler olmasın boşu boşuna kimse üzülmesin yazımı okuduğunuz için teşekkürler