Meraba hanımlar biraz uzun olacak ama okumanızda fayda var gebelik düşünenlerin ilk önce yapması gerekn ıyi bi doktor bulup bütün testleri yaptırmaları gerek yoksa benim dustugum hataya düşerler hastalıklar o kadar çoğaldı ki herkeste bi sorun cikiyo 3 yıllık evliyim evliligimin 4. Ayında kimyasal gebelik geçirdim hamile olduğumu öğrendikten 3gun sonra düştü dktr kimyasal gebelik dedi ondan sonra 7 ay sonra ikinciye hamile kaldım 3 buçuk aylikkende ıkıncı gebeligim düştü neyse 3 ay ara verdik sonra 3. Ye kaldım onuda bi hafta sonra düşürdüm evleneli 2 yıl oldu bu arada okadar doktora gittikmi biride araştıralım demedi doğum evinde biz söyledik test yaptırmak istediğimizi ilk testimiz kromozom testi sonuç 3 ay sonra geldi çok şükür temiz çıktı bi doktora gittik pıhtılaşma testi istedi onu yaptırdık oda 20 gün sonra çıktı bende pıhtılaşma olduğunu söyledi ve tedaviye başladık yumurta takibi klomen çatlatma ignesi bir sürü ilaç olmaması için hiç bi sebeb yokken bir yıl boyunca tedaviye yanıt gelmedi hamile kalamadım iyikide olmamış olsa yine hüsran olacaktı neyse artık bide fakülteye gidelim dedik gittik rahim filmi istendi bir ay sonra rahim filmi çekildi tuplerim açıktı ama rahimde perde varmış doktor ameliyat dedi hiç düşünmeden tamam dedim sonunda anne olacaksam herşeye tamamdım coksukur ameliyatimida oldum ıyi geçti herşey yolunda bir buçuk ay oldu doktor 3 ay sonra gebe kalabilecegimi söyledi sabırsızlıkla gün sayıyorum Allahım kimseyi evlatla sinamasin inşallah isteyen herkese versin bu yazıyı paylasmamin nedeni benim başta yapmam gerekeni en son yapmam ve boşu boşuna 3 yilim gereksiz tedavilerle geçti bebek düşünmeden en iyi hastane araştırma hastanesi her test yapılıyo hamile kalmaya sorunsuz kalın düşükler olmasın boşu boşuna kimse üzülmesin yazımı okuduğunuz için teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünenler
- Konu Sahibi Adszgzl
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 37
Amın insallahAllah tüm vlat isteyenlere nasip etsin inşallah...
Doktordan istense yapılmaz mi ki tedbir amaçlıCanim zaten 1 kez dusukte genetik teste gerek gormuyolar tekrarlarsa arastiriliyo diye biliyorum Allah sana ve tüm isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin insallal
sağlıklı bi şekilde kucaginada alırsın inşallahMantıklı bir başlık olmuş.Önceden baktırmakta fayda var.Ama bazı şeyler ksımet.Mesela ben hamileliğe karar verince hemen gidip kontrol oldum.Değerlerime baktırdım.Sorun yoktu.Şu an hamileyim ve hesapta olmayan bi durum oluştu: Safra kesemde taş
- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.803
- 798
+1.Hiç düşük yaşamadan bu kadar test yaptırmak da strese sokar kişiyi. Devlet hastaneleri bildiğim kadarıyla 3 düşük sonrası test yapıyor. Özelde yaptırılabilir ama tüm doktorlar önce olağan seyrinde denemeyi önerir.
kesinlikle hiç düşük yapmadan o kadar test yapılır mı?? yapılmaz yani. psikolojiyi daha yolun başında bozabiilir
Tekrarlayan dusukler olursa o daha yipratiyo insanı rahim yipraniyo bebegin tutmasi zorlasiyo rahme ben kendimden biliyorum psikolojikmen çok kötü geçtiZaten gebelik süreci takibi yeterince zor ve yıpratıcı
Birde daha hiç sorun yaşanmadan o kadar test tarama
Tırlatır insan
bir yıl olmadığı sürece yapılmıyo tabikide sorunun neyse başta öğrenilmesi daha iyi olur düşük yapmak çok zor bi durum bide ust uste olunca+1.
kesinlikle hiç düşük yapmadan o kadar test yapılır mı?? yapılmaz yani. psikolojiyi daha yolun başında bozabiilir
- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
3 düşük sonrası yapmıyor testHiç düşük yaşamadan bu kadar test yaptırmak da strese sokar kişiyi. Devlet hastaneleri bildiğim kadarıyla 3 düşük sonrası test yapıyor. Özelde yaptırılabilir ama tüm doktorlar önce olağan seyrinde denemeyi önerir.
hiç hamile kalmadım
tüm genetik testlerimizi eşimle yaptırdık ücretsiz
- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.803
- 798
bir yıl olmadığı sürece yapılmıyo tabikide sorunun neyse başta öğrenilmesi daha iyi olur düşük yapmak çok zor bi durum bide ust uste olunca
size geçmiş olsun tabi. fazla düşük yapmışsınız. eminim çok zorlu olmuştur. ama dediğim gibi o testleride yaptırdınız bilirsiniz kolay değildir.
şimdi dileğim sağlıkla inş kucağınız dolar..
- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
3 düşük sonrası yapmıyor test
hiç hamile kalmadım
tüm genetik testlerimizi eşimle yaptırdık ücretsiz
hiç düşük yapmayan ve kolay yoldan doğum yapan herkes
aa hiç düşük yapmadan bu kadar test mi yapılır diyecektir ama konu faydalı olmuş.
Ben de kolay yoldan hamile kalmadım, rahim filmi çekildim, bir sürü test yapıldı. Hiç denemeden bu testleri yaptırsaydım çok daha fazla strese gireceğimi düşünüyorum. Rahim filmi benim için hiç kolay değildi mesela. Sonra hiç bir sebep bulunmadı ve doğal yolla hamile kaldım.
Uzun süre gebelik oluşmayınca zaten teste yönlendiriyor doktorlar.
Şahsen ben konu sahibinin yazdıklarından Bu yola çıkarken testleri yaptırın anladım. İlla düşük yapana kadar bekleyin demiyordur herhalde kimse.
Devlet hastanelerindeki test prosedürünü çok bilmiyorum, duyduğum kadarını söylemiştim.
- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
ben 38 yasındayımBen de kolay yoldan hamile kalmadım, rahim filmi çekildim, bir sürü test yapıldı. Hiç denemeden bu testleri yaptırsaydım çok daha fazla strese gireceğimi düşünüyorum. Rahim filmi benim için hiç kolay değildi mesela. Sonra hiç bir sebep bulunmadı ve doğal yolla hamile kaldım.
Uzun süre gebelik oluşmayınca zaten teste yönlendiriyor doktorlar.
Şahsen ben konu sahibinin yazdıklarından Bu yola çıkarken testleri yaptırın anladım. İlla düşük yapana kadar bekleyin demiyordur herhalde kimse.
Devlet hastanelerindeki test prosedürünü çok bilmiyorum, duyduğum kadarını söylemiştim.
5 senedir cocugum olmadı
ve rahım filmi denılen şeyi 35 yasında öğrendim
ben de cok acı cektım
sonra aşılama vs oldu ama tutmadı bu sefer kendı araştırmalarım sonucunda genetik tarama testı dıye bırsey olduğunu öğrendim ve kromozom bozukluğu cıktı eşimde
boşu boşuna senelerim gitti
bana en basından denseydi bu bu lazım diye
bu yaşa gelmezdim .
bence evlilik yoluna giren herkese devletin bilgilendirme yapması lazım
kurs eğitim vs olabilir
bu işlerin en kadar zor
ne kadar sabır isteyen
ne kadar maddi ve manevi yıpratıcı olduğunu şimdi daha ıyı anladım
siz sadece rahım filmi çekilmişsiniz bir de diğer aşamalardan gecseydnız:)
ve bu aşamaları da doktorlardan değil kendi duyumlarınızla öğrenmeye calıssaydınız belki anlardınız düşüncemi
aynen çok zorlu bisüreç herşey üst üste gelince bide allah bi kolaylık veriyosize geçmiş olsun tabi. fazla düşük yapmışsınız. eminim çok zorlu olmuştur. ama dediğim gibi o testleride yaptırdınız bilirsiniz kolay değildir.
şimdi dileğim sağlıkla inş kucağınız dolar..