• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Gebelik dusuncesi ve lazer

drkrksgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
333
138
33
34
Kizlar merhaba. Bir tane dia gebelik yasadim. Bir suredir bebek dusunuyoruz henuz olmadi. Ayni zamanda lazer epilasyon yaptirmak istoyorum. Ama bir turlu karar veremedim lazer epilasyona baslasam mi baslamasam mi. Baslasam hamile kalsam ve ters birsey olsa kesin buna baglarim vicdan azabi cekerim diyorum. Lutfen bi akil verin bana

Kizlar merhaba. Bir tane dia gebelik yasadim. Bir suredir bebek dusunuyoruz henuz olmadi. Ayni zamanda lazer epilasyon yaptirmak istoyorum. Ama bir turlu karar veremedim lazer epilasyona baslasam mi baslamasam mi. Baslasam hamile kalsam ve ters birsey olsa kesin buna baglarim vicdan azabi cekerim diyorum. Lutfen bi akil verin bana

Bebek planınız varsa lazer epilasyona hiç başlamayın.Çünkü hamile kalınca zaten bırakmanız gerekecek.Boşuna gitmiş olursunuz.Hamilelikte lazer yapılmamasının sebebi ise hamileliğe bir zarar vereceğinden ziyade değişen hormonel dengeden dolayı lazerden cevap alamamanızdan kaynaklı..

hormonlar tavan yapacağı için gebelik sonrası en güzeli

Back