Ay benim 5 yaşında da kızım var hadi hayırlısı bakalım . ŞuAn önceliğim sağlıklı olmasıYatin dinlenin bol bol. Bu arada icime dogdu kiz galiba :)
Bilmiyorum ama günde üç kere kullan dedi hap sanırımProgestani fitil
Olarakmi
Kulalllanacaksiniz ayrica pruloton cok etkili korkmayin bikacgune。normale gelir ins
onu ogrenin bence。 banada burdaki dr dememisti kayseridekini aradim。fitil daha iyi oldugunu soyledi benim kanamam oyle durdu 12 hafta kullandum。 belki siZIn duruma。gore baska bisey soylerBilmiyorum ama günde üç kere kullan dedi hap sanırım
duphASTON kullanıyordum ondan daha güçlüsünü yazdıonu ogrenin bence。 banada burdaki dr dememisti kayseridekini aradim。fitil daha iyi oldugunu soyledi benim kanamam oyle durdu 12 hafta kullandum。 belki siZIn duruma。gore baska bisey soyler
onu bilmiyorum hicduphASTON kullanıyordum ondan daha güçlüsünü yazdı
Şu an benimde aynı ne oldu sonuç merak ettimmerhaba arkadaşlar. gebeliğimi daha yeni öğrendim . İlk kontrolüm 5 haftalıkken yani bir hafta önce gittim . Kesesi normal bebişte göründü . Ama kesenin etrafında kanama vardı . Duphaston hap yazdı bir haftadır içiyorum . Bugün tekrar kontrolüm vardı . kalp atışı duyuldu normal. Ama kesenin etrafında olan kanama daha da artmış . Proluton iğne aldık vuruldum . Duphastondan daha güçlü ilaç yazdı adını tam bilmiyorum progestan sanırım kullanıcam. Böyle bir durum başına gelen varmı çok tedirginim hep dinleniyorum. Lütfen bilen varsa yazabilir mi