Gebelik düşük tehlikesi

nerayy01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
25
9
26
merhaba arkadaşlar. gebeliğimi daha yeni öğrendim . İlk kontrolüm 5 haftalıkken yani bir hafta önce gittim . Kesesi normal bebişte göründü . Ama kesenin etrafında kanama vardı . Duphaston hap yazdı bir haftadır içiyorum . Bugün tekrar kontrolüm vardı . kalp atışı duyuldu normal. Ama kesenin etrafında olan kanama daha da artmış . Proluton iğne aldık vuruldum . Duphastondan daha güçlü ilaç yazdı adını tam bilmiyorum progestan sanırım kullanıcam. Böyle bir durum başına gelen varmı çok tedirginim hep dinleniyorum. Lütfen bilen varsa yazabilir mi 😢😢

Eklentiler

• EA00AE2B-6EA0-4204-9624-0EDADC85A356.jpeg
    EA00AE2B-6EA0-4204-9624-0EDADC85A356.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 123
Kese büyüdükçe kanama alanı azalıyor, progestanı bazısı fitil bazısı hap olarak kullanıyor. Ben fitil olarak kullandım. Pruloton depot iğneyi de kullandım. Aktif kırmızı bir kanaman yoksa korkma. Dinledikçe geçiyor. Benim kanama alanı 5 haftalık 1 di. 6.haftada 4 taneydi. 8.hafta 1 e düştü ve kayboldu şükür. Stres düşük sebebi oluyor, geçecek, hayırla sağlıkla gelsin bebiş. Tebrikler 🌸

İnşallah canım yaa korkuyorum biraz 🙏🏻👶umarım herşey güzel olur. Normalde kanama gelmiyor zaten . İnşallah da gelmez😊

Progestani fitil
Olarakmi
Kulalllanacaksiniz ayrica pruloton cok etkili korkmayin bikacgune。normale gelir ins

Bilmiyorum ama günde üç kere kullan dedi hap sanırım
onu ogrenin bence。 banada burdaki dr dememisti kayseridekini aradim。fitil daha iyi oldugunu soyledi benim kanamam oyle durdu 12 hafta kullandum。 belki siZIn duruma。gore baska bisey soyler

onu ogrenin bence。 banada burdaki dr dememisti kayseridekini aradim。fitil daha iyi oldugunu soyledi benim kanamam oyle durdu 12 hafta kullandum。 belki siZIn duruma。gore baska bisey soyler
duphASTON kullanıyordum ondan daha güçlüsünü yazdı

merhaba arkadaşlar. gebeliğimi daha yeni öğrendim . İlk kontrolüm 5 haftalıkken yani bir hafta önce gittim . Kesesi normal bebişte göründü . Ama kesenin etrafında kanama vardı . Duphaston hap yazdı bir haftadır içiyorum . Bugün tekrar kontrolüm vardı . kalp atışı duyuldu normal. Ama kesenin etrafında olan kanama daha da artmış . Proluton iğne aldık vuruldum . Duphastondan daha güçlü ilaç yazdı adını tam bilmiyorum progestan sanırım kullanıcam. Böyle bir durum başına gelen varmı çok tedirginim hep dinleniyorum. Lütfen bilen varsa yazabilir mi 😢😢
Şu an benimde aynı ne oldu sonuç merak ettim

X