Ben pazartesi doktora gittim ayrıntılı usg girdim üstten baktı hep sonra kese boş içinde bebek yok yarın gel içini temizleyecez keseyi alacaz dedi. Yıkıldım resmen gittigim hastanenin karşında başka bir hastane daha vardı oraya da görünmek istedim anlattım durumu hcg düşük oldugunu lekelenmeyi ve o doktorun söylediklerini tekrar bakmak istedi altan baktı ve bebegin kalp atışlarını dinletti bebek var geç döllenmeden dolayı görememiş olabilir ama kese dolu dedi şok oldu ağlamaktan canlı canlı bebegimi alacaktı benim de düşük tehlikemden dolayı progestan ilaç ve igne verdi pazartesi bekliyorum tekrar gitmek için Allah böyle doktorlardan korusun ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik de lekelenme ...
- Konu Sahibi fatossm06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Ben pazartesi doktora gittim ayrıntılı usg girdim üstten baktı hep sonra kese boş içinde bebek yok yarın gel içini temizleyecez keseyi alacaz dedi. Yıkıldım resmen gittigim hastanenin karşında başka bir hastane daha vardı oraya da görünmek istedim anlattım durumu hcg düşük oldugunu lekelenmeyi ve o doktorun söylediklerini tekrar bakmak istedi altan baktı ve bebegin kalp atışlarını dinletti bebek var geç döllenmeden dolayı görememiş olabilir ama kese dolu dedi şok oldu ağlamaktan canlı canlı bebegimi alacaktı benim de düşük tehlikemden dolayı progestan ilaç ve igne verdi pazartesi bekliyorum tekrar gitmek için Allah böyle doktorlardan korusun ...
Ayy geçmiş olsun canım yaa iyi yapmışsın başka doktora giderek
Banada bi doktor kese boş dedi 1 hafta sonra kalbini görmüştük atışını
- 21 Mart 2016
- 911
- 977
- 53
Elbette herkesin deneyimleri yaşadıkları farklıdır. Her hamilelik biricik. Ben sadece kendimde olanı paylaşayım ama sen tabi doktorlarının dediklerine harfiyen uy. Ben uzun süre gebe olduğuma inanamadım. Regl iki hafta gecikti test yaptım pozitif çıktı ama doktora yine hemen gitmedim. Panik olmayayım her şey bir yerli yerine otursun dedim. Belki de benim yaptığım hataydı bilmiyorum.
Neyse sonunda gittim doktor da test yaptı keseyi gördü. Omega ve folik asit yazıp gönderdi. Hemen gidip hamilelikle ilgili kitaplar aldık. Hiçbir fikrim yoktu gebelikle ilgili. Bir diğer randevuma kadar bu kitapları okudum ve pek çok şey öğrendim, kendimi daha da rahatlattım. Hepsinde de stresten uzak durmam gerektiği, rahat olmam gerektiği yazıyordu.
Bir üye daha önce yazmış ya; bebek tutunmak isterse her şekilde tutunuyor. Senin panik olman ona hiç yardımcı olmuyor. Sen rahat ve güvenli bir ortam sağlamalısın ona. Bir buçuk ay lekelenmem oldu. Ama hiç panik yapmadım. Doktoruma söyledim. O da beni rahatlattı. Bebek düşecekse onu tutacak dünyada hiçbir şey yoktur. Bebek tutunacaksa da her türlü o bebek dünyaya geliyor dedi. Eşim, ailem, arkadaşlarım herkes çok rahattı. Benim lekelenmelerim durmuyordu ama çevrem o kadar beni rahatlattı ki bir süre sonra ben unuttum bu lekelenme sorununu. İkinci ay sonunda tamamen geçti.
Neyse sonunda gittim doktor da test yaptı keseyi gördü. Omega ve folik asit yazıp gönderdi. Hemen gidip hamilelikle ilgili kitaplar aldık. Hiçbir fikrim yoktu gebelikle ilgili. Bir diğer randevuma kadar bu kitapları okudum ve pek çok şey öğrendim, kendimi daha da rahatlattım. Hepsinde de stresten uzak durmam gerektiği, rahat olmam gerektiği yazıyordu.
Bir üye daha önce yazmış ya; bebek tutunmak isterse her şekilde tutunuyor. Senin panik olman ona hiç yardımcı olmuyor. Sen rahat ve güvenli bir ortam sağlamalısın ona. Bir buçuk ay lekelenmem oldu. Ama hiç panik yapmadım. Doktoruma söyledim. O da beni rahatlattı. Bebek düşecekse onu tutacak dünyada hiçbir şey yoktur. Bebek tutunacaksa da her türlü o bebek dünyaya geliyor dedi. Eşim, ailem, arkadaşlarım herkes çok rahattı. Benim lekelenmelerim durmuyordu ama çevrem o kadar beni rahatlattı ki bir süre sonra ben unuttum bu lekelenme sorununu. İkinci ay sonunda tamamen geçti.
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim Hayirli olsun,ucuz kurtulmussun,bebeğin şimdi kaç haftalık?saglikli bi gebelik gecirirsin inşaBen pazartesi doktora gittim ayrıntılı usg girdim üstten baktı hep sonra kese boş içinde bebek yok yarın gel içini temizleyecez keseyi alacaz dedi. Yıkıldım resmen gittigim hastanenin karşında başka bir hastane daha vardı oraya da görünmek istedim anlattım durumu hcg düşük oldugunu lekelenmeyi ve o doktorun söylediklerini tekrar bakmak istedi altan baktı ve bebegin kalp atışlarını dinletti bebek var geç döllenmeden dolayı görememiş olabilir ama kese dolu dedi şok oldu ağlamaktan canlı canlı bebegimi alacaktı benim de düşük tehlikemden dolayı progestan ilaç ve igne verdi pazartesi bekliyorum tekrar gitmek için Allah böyle doktorlardan korusun ...
İnşallah canım çok teşekkür ederim şuan 6+3 bi sıkıntımız yok yarın tekrar kontral var tekrar kalp atışlarını duyacagım inşallahCnim Hayirli olsun,ucuz kurtulmussun,bebeğin şimdi kaç haftalık?saglikli bi gebelik gecirirsin inşa
Çok teşekkür ederim çok dogru söylüyorsunuz stres sıkıntı hiç faydası yok olacagı varsa oluyor Allah sağ salim kucagımıza almamızı nasip etsin ve isteyen herkese versin inşalahSen doktorlarının dediklerine uy ve kendin sadece rahat, huzurlu, mutlu ol.
Doktor hataları ömre bedel oluyor yani gerçekten Allaha emanetiz benim tek sıkıntım geç döllenmeymiş benim son adet tarihime göre hareket ediyorlar ama o zamana göre 9 haftalık hamile olmam gerekiyor geç döllenmeden dolayı 7 haftalıgım dış gebelik dedigin de daha 3 haftalıktı kese görememesi normal keseyi görüp bebegi göremedigin de boş gebelik dedigin de de daha 5 haftalıktım bebegin üstten görünmemesi normal vajinal usg ile görüldü doktorların geç gebeligi göz önünde bulundurmaları lazım yazık günah bebek isteyen ne aileler var bunlar kafalarına göre almayı düşünüyorlar hemen ..Ayy geçmiş olsun canım yaa iyi yapmışsın başka doktora giderek
Banada bi doktor kese boş dedi 1 hafta sonra kalbini görmüştük atışını
Merhaba arkadaslar bir kac gundur adetimde gecikme oldu hamile oldugumu dusunuyorum ama kahverengi lekelenmelerim ve kasiklarimda degisik bir agrim var daha oncede 2 kez dusuk yaptim bu lekelenmeler normal mi sizce hemen doktora gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim bilgisi olan yardimci olabilir mi?