Gebeliğe Hazırlık Gebelik de beslenme yardım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asyaatmc12

Kocasının miniğii.. :)
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2017
23
10
3
27
Gebelik de bol bol süt yoğurt tüket diyorlar, ama ben sade yoğurtu zor yiyorum. Reçelle karıştırıp yiyorum gene aynı faydasını görürüm değil mi?

Görürsün canım da bal kat istersen recelden bin kat faydalı. Kayinvalidene de helal olsun maşallah

Recel yerine meyve dograyin icine veya ayran olarak tuketin bence seker alimina dikkat edin cunki hic bir faydasi olmayan birsey.. yogurdu kasiklayarak bende yiyemem icim almiyor sutte icemiyorum ama hergun ayran iciyorum aksam yemeklerinde koyuca yapiyorum kocaman bir bardak iciyorum cokta severim

Ben de süt içemiyorum yalnız ama muzla birlikte tuketebiliyorum yogurtla da guzel olur tabii miden alirsa

Peki yogurt ile recel faydası olur mu diyorum yani yogurdu tek tüketmeyle aynı vitaminini alır mıyım??

Peki yogurt ile recel faydası olur mu diyorum yani yogurdu tek tüketmeyle aynı vitaminini alır mıyım??
illa ki faydası olur kalsiyum sonuç da ama reçel yerine doğal pekmez veya bal biraz daha şekeri az ürünlerdir ve daha doğal süte bal da çok yakışıyor içebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…