- 5 Aralık 2020
- 237
- 23
- 13
- Konu Sahibi Minikkartal0812
-
Bekledim ve cevao ariyorum demek ki beklemememin bir nedeni vardi beklemisim neden yargiliyosunuz kafayi yicem yeter ya her seyle ugrasiyorum birde sizinle ugrasiyorum bekledim gidemiyorum doktora çünkü Allah Allah al yolunu defol git kardesim ya yeter ya birden fazla derdim varken birde sen konuşuyordun ya aklima takilanlar basima gelenler var ki soruyorum Allah allah yeter be yeterEger beni kastediyorsaniz daha once bir cok defa ayni konuyu acip yeterli cevaplari almistirki zaten burdan alinan cevabin bir onemi yok. Bu kadar endiseliyse 3 ay beklememeliydi coktan doktora görünmeliydi.
Tm yaptın yorumunu bi haltina yaradi mi eline ne geçti? Inanmiyorum tm mi inanmiyorum yeter defolun gidin bos yorumlarinizi aljop 3 aydan beri nelerle ugrasiyorum defolun gidin yapma yorum al egonu defol git anliyo musun hep sustum.hep yeter defolun gidinHani dr‘dan randevu almıştınız? Gitmediniz mi hala?
Siz “Dr’a da inanmazsınız” demiştim, öyle mi oldu yoksa?
dediginiz dogru burasi danisma ogrenme amacli ama yildik bu sevismeyi de korunmayi da bilmeyen ergenlerden. ne yaptiklari hareketin sorumlulugunu alabiliyorlar. ne sevisilecek duzgun erkegi secebiliyorlar. adamlar sirra kadem basiyor. bunlar da solugu burda aliyor. hamile miyim de hamile miyim.. insanlar gercek problemlerle ugrasiyor burda. uc ay olmus 8 test yapmis.. insaf artik.. sevisebiliyorsan annenden gizli dr a da gidebilirsin. burada kac insan hayir hamile degilsin derse ikna olabilecek bu uye? tekrar tekrar ayni konu ayni soru.. biz hamile degilsin deriz hamile cikar. hamilesin deriz hamile degildir. icindeki supheleri gidermenin yeri burasi mi?Yaa burası kadınlar klübü değilmikadınlar birbirlerine destek olmak yerine neden sürekli eleştiri eleştiri ben anlamıyorum Demekki tecrübeli biri daha önce bu cevabını verememiş arkadaşda sürekli aklındaki dönen şeyler için yanına ortak arıyor çözüm arıyor tedirgin randevusunada daha çok varmış Son kez yarın test alın evde yapın ve doktora gitmenize bile gerek kalmıcaktır yarınki testiniz son olsun
Cocugunuz var ise ya da olursa ayni halti yerse bunladi onada dersiniz. Belki bu sizin icin gercek problem degik ama baskasinin acisini anlamayandan ztn hayir gelmez size basittir benim aylarimi alir simdi daha fazla muhattap olmayin sizlerle ugrasmak istemiyorum anliyo musunuzdediginiz dogru burasi danisma ogrenme amacli ama yildik bu sevismeyi de korunmayi da bilmeyen ergenlerden. ne yaptiklari hareketin sorumlulugunu alabiliyorlar. ne sevisilecek duzgun erkegi secebiliyorlar. adamlar sirra kadem basiyor. bunlar da solugu burda aliyor. hamile miyim de hamile miyim.. insanlar gercek problemlerle ugrasiyor burda. uc ay olmus 8 test yapmis.. insaf artik.. sevisebiliyorsan annenden gizli dr a da gidebilirsin. burada kac insan hayir hamile degilsin derse ikna olabilecek bu uye? tekrar tekrar ayni konu ayni soru.. biz hamile degilsin deriz hamile cikar. hamilesin deriz hamile degildir. icindeki supheleri gidermenin yeri burasi mi?
Insanlarin dertleri kucumsemek yerine empati yapın benim yerime sizde olanilirdiniz ve ya bir yakininizCocugunuz var ise ya da olursa ayni halti yerse bunladi onada dersiniz. Belki bu sizin icin gercek problem degik ama baskasinin acisini anlamayandan ztn hayir gelmez size basittir benim aylarimi alir simdi daha fazla muhattap olmayin sizlerle ugrasmak istemiyorum anliyo musunuz
cocugum sana mi cevap vermisim ben? sevisirken iyiydi simdi dert mi oldu? umarim yasadiklarindan ders cikarir bundan sonra ona gore davranirsin. aklini kullan. adam gibi adam sec. derdini kucumsemiyorum. once dusun sonra hareket et. once hareket edip sonra dusunursen bu durumda bulursun kendini.Cocugunuz var ise ya da olursa ayni halti yerse bunladi onada dersiniz. Belki bu sizin icin gercek problem degik ama baskasinin acisini anlamayandan ztn hayir gelmez size basittir benim aylarimi alir simdi daha fazla muhattap olmayin sizlerle ugrasmak istemiyorum anliyo musunuz
Al yolunu ders almam sana kalmaz.cocugum sana mi cevap vermisim ben? sevisirken iyiydi simdi dert mi oldu? umarim yasadiklarindan ders cikarir bundan sonra ona gore davranirsin.
Hamile olup regl olanların da idrar testinde çıkıyor bacım korkma gebe değilsin. 2 ay lekelenme değil de normal adet gören yakın bi arkadaşım var. 3. Ay adetten kesildi. Evde Test yaptık pozitif çıktı doktora gitti 3 aylık gebeydi. Gebe olmadığına emin olursun umarım bunu okuyunca. Adet düzenine gelirsek bozulmasının sebebi Çok strese girdiğin ve incelediğin için. Beyin çok enteresan bi organ ve tüm vücudu beyin komuta eder. Düşündüğün için de regl düzenini bozmuşsun.Korunduk sızmasından şüpheleniyorum ve evet hamile olup regli olan varmış onları okudum yine ondan sordum
Allah razı olsun yani sende olsaydi olurdu diyosunuz degil miHamile olup regl olanların da idrar testinde çıkıyor bacım korkma gebe değilsin. 2 ay lekelenme değil de normal adet gören yakın bi arkadaşım var. 3. Ay adetten kesildi. Evde Test yaptık pozitif çıktı doktora gitti 3 aylık gebeydi. Gebe olmadığına emin olursun umarım bunu okuyunca. Adet düzenine gelirsek bozulmasının sebebi Çok strese girdiğin ve incelediğin için. Beyin çok enteresan bi organ ve tüm vücudu beyin komuta eder. Düşündüğün için de regl düzenini bozmuşsun.
Evet gebe olsaydın çıkardı testlerinde. Çünkü bhgc hormonu sürekli artıyor. Bu hormon Arttığı için 3 aylık süreçte negatif çıkması mümkün değil. 3 ay süre geçipte eğer Gebelik varsa pozitif Adet görseniz de çıkar görmesenizde çıkar. Elinizdeki 8 test bozukta olamaz. 7 si bozuk olsa 1 i sağlam olurdu ve onda çıkardı. Gebelik şüphelerinizi aklınızdan silin adet düzeniniz eski haline gelir. Sana da abla nasihati kimseye de evlenmeden bedenine dokundurtma canım. Bugün kalmadıysan yarın kalmayacağının garantisi yok. Daha yaşın küçük belli kiAllah razı olsun yani sende olsaydi olurdu diyosunuz degil mi
SagolunEvet gebe olsaydın çıkardı testlerinde. Çünkü bhgc hormonu sürekli artıyor. Bu hormon Arttığı için 3 aylık süreçte negatif çıkması mümkün değil. 3 ay süre geçipte eğer Gebelik varsa pozitif Adet görseniz de çıkar görmesenizde çıkar. Elinizdeki 8 test bozukta olamaz. 7 si bozuk olsa 1 i sağlam olurdu ve onda çıkardı. Gebelik şüphelerinizi aklınızdan silin adet düzeniniz eski haline gelir. Sana da abla nasihati kimseye de evlenmeden bedenine dokundurtma canım. Bugün kalmadıysan yarın kalmayacağının garantisi yok. Daha yaşın küçük belli ki
Tm yaptın yorumunu bi haltina yaradi mi eline ne geçti? Inanmiyorum tm mi inanmiyorum yeter defolun gidin bos yorumlarinizi aljop 3 aydan beri nelerle ugrasiyorum defolun gidin yapma yorum al egonu defol git anliyo musun hep sustum.hep yeter defolun gidin
Amma battı bu konu size tamam kardeşim boş yapmayın susun daha bisi demiyorhm size ki inanip inanmamak bana kalmış ATLAMA ORDANKusura bakma da ne dememizi bekliyosun. Sen baya takmışsın haftalar önce dr’a gidicem dedin ama haaala gidemedin sıra gelmemişmiş güya.
Burada ki insanlardan ne bekliyosun, sana sürekli “hamile değilsin merak etme, hiç olur mu öyle şey” demelerini mi? Ki defalarca söylendi de ama sen asla İNANMİYOSUN!
Kendine bi iyilik yap ve bi an önce dr’a git içini rahatlat ve en önemlisi dr hamile DEĞİLSİN diyosa da ona İNAN.
TmÜslubunuza dikkat edin, sitede kimse kimseye hakaret edemez kovamaz.
Gebelik üzerine 15-20 konu açmışsınız, konu açmakta kısıtlaması yok ama üyeler topiklerinizde size elinden geldiğince yardımcı olmuş cevap vermiş.
Hamile olamayacağınızı yazmışlar, bunu yazmalarına rağmen devamlı konu açmanız bir süre sonra üyelerin tepkisine neden olmuş ki bu da çok normal.
Defalarca test yapıp her testiniz negatif çıkmışsa hamile değilsiniz, hamileliği bu kadar korku ve takıntı haline getirdiyseniz burada değil 15-20 konu açmak 200 konu açsanız yine de içiniz rahatlamaz, bunun tek çözümü var doktora gitmek, üyelerde size doktora gitmeniz gerektiğini söylemiş zaten.
Rica ediyorum açtığınız konularda kimse hakaret etmezken ağzınıza geleni sayıp sövmeyin yasaktır.
Icinizi ferah tuttun anlatiginiz sekilde hamile kalamazsinizYani bende gebelik yoktur değil mi karnim fln sis ama iliskide kondom kullandik yirtilma patlama olmadi sadece vi ara duzelttik kondomu sizmasindan endiseliyim sadece onun disinda bi bosalma fln olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?