- 5 Aralık 2020
- 237
- 23
- 13
- Konu Sahibi Minikkartal0812
-
Çok net bir sekilde çıkardı3 ay önce yasanmış iliskide gebelik olsaydı bu 8 tane evde yapilan testlerde çıkar mıydı? Net bi şekilde iki çizgi olur muydu?
Tabikiside cikardi ne bi sekilde iki cizgi olurdu hamile olsaydiniz 3 aya kalmaz 1 bucuk aylikken cikardi negatifse negatiftir3 ay önce yasanmış iliskide gebelik olsaydı bu 8 tane evde yapilan testlerde çıkar mıydı? Net bi şekilde iki çizgi olur muydu?
İliskiden 1 gun sonra reglim geldu fakat ben eskidem daha dolu dolu olurdum oyle degildi diger ay tam gunumde oldum ve bu arada reglilerim eskisi gibi dolu dolu gelmiyodu . Aralik ayindan itibarende reglilerim 3,4 ve bu ayda 2 gün önce geldi yani regli duzenim bozuldu karnimda sis kan miktarindada degisiklik var ben randevu aldim ama daha var randevuya o yuzden emin olmak istiyorum gebelik var mi.yok mu daha 3 gun once yaptim test yine negatif cikmisti ama ilk testi mi ztn iliskiden 43-44 gun sonra yapmıştım o gunden itibaren hep negatif çıktı hic pzitif testim yokBu 3 ay içinde regl oldunuz mu
Yani bende gebelik yoktur değil mi karnim fln sis ama iliskide kondom kullandik yirtilma patlama olmadi sadece vi ara duzelttik kondomu sizmasindan endiseliyim sadece onun disinda bi bosalma fln olmadiTabikiside cikardi ne bi sekilde iki cizgi olurdu hamile olsaydiniz 3 aya kalmaz 1 bucuk aylikken cikardi negatifse negatiftir
3 aylık iken kim doğurmuşdogardi da sunnet bile ettirirdiniz cocugu.. la havle vela kuvvete..
uc ay onceki tek iliskiden gebe kalip 8 testte negatif cikarip hala gebe kalabildiyseniz siz dogururdunuz kesin.3 aylık iken kim doğurmuş
Laf sokmak için niye yazarsin anlamiyorum madem bu soruyu begenmedin niye yanitlamak icin giriyosun soruya insan gibi cevabınız yok ise yazmayın yanitlamayin hicbir soruyu bunları diyince elinize ne geçti elestirince flnuc ay onceki tek iliskiden gebe kalip 8 testte negatif cikarip hala gebe kalabildiyseniz siz dogururdunuz kesin.
Daha randevuma varÖnceki konularınızda da aynı şeyleri yazmışsınız bende diyorum nerden tanıyorum nick ineden hala doktora gitmediniz?
Bende sizi aşağılayım mı şimdi bunu mu istiyosunuz?dogardi da sunnet bile ettirirdiniz cocugu.. la havle vela kuvvete..
iki gune bir iliski yasiyoruz da tutturamiyoruz. uc ay onceki tek bir iliskiden hamile kalirsan parti kur da oy vereyim.
cinsiyetini ogrenirsiniz gitmisken. bacim ayni konuyu aca aca yildirmissin milleti. niye bana saldiriyorsun. ben art niyetle soylemedim. uc aylik gebelik cikmaz mi? 8 test cikmaz mi? daha ne istiyorsun kurana el basalim gebe degilsin diye. uc aydir mi dr randevun var..Daha randevuma var
Yanıtlamak zorunda degilsiniz ?Aaaa yeter artik yahu 5 ay gecince de hala soracaksiniz eminim yani
Daha yeni aldim çünkü ve gelmedi sıracinsiyetini ogrenirsiniz gitmisken. bacim ayni konuyu aca aca yildirmissin milleti. niye bana saldiriyorsun. ben art niyetle soylemedim. uc aylik gebelik cikmaz mi? 8 test cikmaz mi? daha ne istiyorsun kurana el basalim gebe degilsin diye. uc aydir mi dr randevun var..
Ayni konuyu gormek zorunda da degilim ama goruyorum.Yanıtlamak zorunda degilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?