Gebelik çıkar mı

Bu 3 ay içinde regl oldunuz mu
İliskiden 1 gun sonra reglim geldu fakat ben eskidem daha dolu dolu olurdum oyle degildi diger ay tam gunumde oldum ve bu arada reglilerim eskisi gibi dolu dolu gelmiyodu . Aralik ayindan itibarende reglilerim 3,4 ve bu ayda 2 gün önce geldi yani regli duzenim bozuldu karnimda sis kan miktarindada degisiklik var ben randevu aldim ama daha var randevuya o yuzden emin olmak istiyorum gebelik var mi.yok mu daha 3 gun once yaptim test yine negatif cikmisti ama ilk testi mi ztn iliskiden 43-44 gun sonra yapmıştım o gunden itibaren hep negatif çıktı hic pzitif testim yok

Tabikiside cikardi ne bi sekilde iki cizgi olurdu hamile olsaydiniz 3 aya kalmaz 1 bucuk aylikken cikardi negatifse negatiftir
Yani bende gebelik yoktur değil mi karnim fln sis ama iliskide kondom kullandik yirtilma patlama olmadi sadece vi ara duzelttik kondomu sizmasindan endiseliyim sadece onun disinda bi bosalma fln olmadi

Regl düzeninizin bozulmasına başka şeyler sebep olmuştur, normalden de erken olmaya başlamışsınız üstelik, gebelikten ziyade hormonal bir sorun gibi. Hastaneye gidip tahlil yaptırırsanız sorunu ögrenmiş olursunuz. Ama gebelik olma durumu bana pek mantıklı gelmedi

uc ay onceki tek iliskiden gebe kalip 8 testte negatif cikarip hala gebe kalabildiyseniz siz dogururdunuz kesin.
Laf sokmak için niye yazarsin anlamiyorum madem bu soruyu begenmedin niye yanitlamak icin giriyosun soruya insan gibi cevabınız yok ise yazmayın yanitlamayin hicbir soruyu bunları diyince elinize ne geçti elestirince fln

Daha randevuma var
cinsiyetini ogrenirsiniz gitmisken. bacim ayni konuyu aca aca yildirmissin milleti. niye bana saldiriyorsun. ben art niyetle soylemedim. uc aylik gebelik cikmaz mi? 8 test cikmaz mi? daha ne istiyorsun kurana el basalim gebe degilsin diye. uc aydir mi dr randevun var..

Daha yeni aldim çünkü ve gelmedi sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…