Tesekkur ederim umarim ise yarar gebe kalabilirim:)2 adet yumurtalık var. Tembel olanda yumurta üretiyordur ama gelişmez, çatlamaz vs. Diğerindeki yumurta gayet güzel gelişmiş. İnofolic çok iyidir.
Merhaba infolic Dr mu yazdı siz mi kullandınız?Canım yumurtlama olsa bile bazen hamilelik olusmuyo inofolicle kaliteli yumurta olusuyo çatlatıyor ben inofolic tozla hamile kaldim
Benim doktor yazmadı buradan gördüm ama sordum kullanmak istiyorum diye kullan dedi pkoluyum buaradaMerhaba infolic Dr mu yazdı siz mi kullandınız?
Benim de yumurtalık tembelliğim var Dr sorayım ben de folik asit gibi bişeymi bu ?Benim doktor yazmadı buradan gördüm ama sordum kullanmak istiyorum diye kullan dedi pkoluyum buarada
Banada yumurtalık tembelliği dedi digeride pko dedi zaten benzer şeyler evet cnm folikasit ama içinde izotinol var bu yumurtayı kaliteli hale getiriyo çatlatiyo 1.5 sene uğraştım ben bunu kullandigim ilk ayda oldu coksukurBenim de yumurtalık tembelliğim var Dr sorayım ben de folik asit gibi bişeymi bu ?
Ayy cidden miBanada yumurtalık tembelliği dedi digeride pko dedi zaten benzer şeyler evet cnm folikasit ama içinde izotinol var bu yumurtayı kaliteli hale getiriyo çatlatiyo 1.5 sene uğraştım ben bunu kullandigim ilk ayda oldu coksukur
Klomen bende kullandım cnm 4 ay boyunca verdi doktor ama olmadı malesef yumurtada oluşuyordu bende ama bi türlü olmuyordu burda sitede gördüm denemek istedim olmuş valla bende inanamadim danis bencedeAyy cidden mimaşallah ben de 18 aydır bekledim bu ay da klomen kullandım hem de öğünde çift doz ama yumurta yok dedi bu gün Dr ben folik asit kullanıyorum ama yine de Dr danışayım da isteyim benim kullandiğim folik Trio
Allah binlerce kez razı olsunKlomen bende kullandım cnm 4 ay boyunca verdi doktor ama olmadı malesef yumurtada oluşuyordu bende ama bi türlü olmuyordu burda sitede gördüm denemek istedim olmuş valla bende inanamadim danis bencede
Ayy ins benim de bu ay olur 7 aydir ugrasiyoruzBanada yumurtalık tembelliği dedi digeride pko dedi zaten benzer şeyler evet cnm folikasit ama içinde izotinol var bu yumurtayı kaliteli hale getiriyo çatlatiyo 1.5 sene uğraştım ben bunu kullandigim ilk ayda oldu coksukur
Insallah cokbekletmeden olur cnm adetten sonra ikigunde bir değerlendirdik yumurtlama takvimi kullandım inofolic toz içtim yumurtlamaya kadar benim yaptıklarımın bunlardı cnmAllah binlerce kez razı olsunaydınlattınız beni şuan kesinlikle istiycem Dr dan
Evet sorun muhakkak ilac diye gecmiyo takviye bir suru vitamin var icerisinde fiyati biraz pahali diger vitaminlere gore ben 81₺ye aldim ama hamis kalicaksak deger benceBenim de yumurtalık tembelliğim var Dr sorayım ben de folik asit gibi bişeymi bu ?
Maalesef benim o şansım yokInsallah cokbekletmeden olur cnm adetten sonra ikigunde bir değerlendirdik yumurtlama takvimi kullandım inofolic toz içtim yumurtlamaya kadar benim yaptıklarımın bunlardı cnm
Dogru ins kalabilirimCanım yumurtlama olsa bile bazen hamilelik olusmuyo inofolicle kaliteli yumurta olusuyo çatlatıyor ben inofolic tozla hamile kaldim
Ben para kısmına hiç üşenimiyorum yeterki gelsin meleğim herşeye razıyım vallaEvet sorun muhakkak ilac diye gecmiyo takviye bir suru vitamin var icerisinde fiyati biraz pahali diger vitaminlere gore ben 81₺ye aldim ama hamis kalicaksak deger bence
Cok okudum arastirdim bununla kalan baya kisi var
Kızlar 1 ayda sadece yumurtlama günüme kadar kullandım yumurtlama gunumu buldum ogune kadar 1 paket şeklinde içtim sonra içmedimBen para kısmına hiç üşenimiyorum yeterki gelsin meleğim herşeye razıyım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?