Gebeliğe Hazırlık Gebelik çalışmaları inofolic combi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

youmine

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
119
46
13
26
Selam arkadaslar yaklasik 7 aydir bebek icin uğraşıyoruz. 4 ay korunduktan sonra basladik. Kadin doguma rand aldim ve gittim ovulasyonumun 10.gununde yumurtaligim 18mm ydi. Her an catlayabilir iki gunde bir deneyin dedi dr. Sol tarafta hafif bir yumurtlama tembelligi görüyorum dedi. O zaman ben nasil yumurtladim? Sag sol farki nedir bilenler lutfen yardim etsin bu arada 1 haftadir inofolic combi kullaniyorum etkisi olur mu

2 adet yumurtalık var. Tembel olanda yumurta üretiyordur ama gelişmez, çatlamaz vs. Diğerindeki yumurta gayet güzel gelişmiş. İnofolic çok iyidir.

Canım yumurtlama olsa bile bazen hamilelik olusmuyo inofolicle kaliteli yumurta olusuyo çatlatıyor ben inofolic tozla hamile kaldim

Benim doktor yazmadı buradan gördüm ama sordum kullanmak istiyorum diye kullan dedi pkoluyum buarada
Benim de yumurtalık tembelliğim var Dr sorayım ben de folik asit gibi bişeymi bu ?

Benim de yumurtalık tembelliğim var Dr sorayım ben de folik asit gibi bişeymi bu ?
Banada yumurtalık tembelliği dedi digeride pko dedi zaten benzer şeyler evet cnm folikasit ama içinde izotinol var bu yumurtayı kaliteli hale getiriyo çatlatiyo 1.5 sene uğraştım ben bunu kullandigim ilk ayda oldu coksukur

Banada yumurtalık tembelliği dedi digeride pko dedi zaten benzer şeyler evet cnm folikasit ama içinde izotinol var bu yumurtayı kaliteli hale getiriyo çatlatiyo 1.5 sene uğraştım ben bunu kullandigim ilk ayda oldu coksukur
Ayy cidden mi maşallah ben de 18 aydır bekledim bu ay da klomen kullandım hem de öğünde çift doz ama yumurta yok dedi bu gün Dr ben folik asit kullanıyorum ama yine de Dr danışayım da isteyim benim kullandiğim folik Trio

Klomen bende kullandım cnm 4 ay boyunca verdi doktor ama olmadı malesef yumurtada oluşuyordu bende ama bi türlü olmuyordu burda sitede gördüm denemek istedim olmuş valla bende inanamadim danis bencede

Klomen bende kullandım cnm 4 ay boyunca verdi doktor ama olmadı malesef yumurtada oluşuyordu bende ama bi türlü olmuyordu burda sitede gördüm denemek istedim olmuş valla bende inanamadim danis bencede
Allah binlerce kez razı olsun aydınlattınız beni şuan kesinlikle istiycem Dr dan

Ayy ins benim de bu ay olur 7 aydir ugrasiyoruz

Evet sorun muhakkak ilac diye gecmiyo takviye bir suru vitamin var icerisinde fiyati biraz pahali diger vitaminlere gore ben 81₺ye aldim ama hamis kalicaksak deger bence
Cok okudum arastirdim bununla kalan baya kisi var

Insallah cokbekletmeden olur cnm adetten sonra ikigunde bir değerlendirdik yumurtlama takvimi kullandım inofolic toz içtim yumurtlamaya kadar benim yaptıklarımın bunlardı cnm
Maalesef benim o şansım yok eşim şehir dışında çalışıyor Dr gün belirliyor o günlerde geliyor eşim

Evet sorun muhakkak ilac diye gecmiyo takviye bir suru vitamin var icerisinde fiyati biraz pahali diger vitaminlere gore ben 81₺ye aldim ama hamis kalicaksak deger bence
Cok okudum arastirdim bununla kalan baya kisi var
Ben para kısmına hiç üşenimiyorum yeterki gelsin meleğim herşeye razıyım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…