- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
Banada doktor bugün yazdı aynı folic asidi inşallah bizede çok faydası olur yorumlar çok iyi yönde:)))Tesekkur ederim umarim ise yarar gebe kalabilirim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada doktor bugün yazdı aynı folic asidi inşallah bizede çok faydası olur yorumlar çok iyi yönde:)))Tesekkur ederim umarim ise yarar gebe kalabilirim:)
Evet folic asit bana daha doktor bugün yazdı fakat devlet ödemiyor 90 tl fiyatı haberiniz olsunBenim de yumurtalık tembelliğim var Dr sorayım ben de folik asit gibi bişeymi bu ?
Benim için fiyatı hiç önemli değil yeter ki vedilem olsunEvet folic asit bana daha doktor bugün yazdı fakat devlet ödemiyor 90 tl fiyatı haberiniz olsun
Aynen öyle bende sizin gibi düşünüyorum para bulunur ama evlat bulunmaz rabbim en kısa zamanda nasip etsinBenim için fiyatı hiç önemli değil yeter ki vedilem olsun![]()
Aminn♥ hepimize inşallahAynen öyle bende sizin gibi düşünüyorum para bulunur ama evlat bulunmaz rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Inofolic pembeyle mavi arasindaki fark nedir?Banada doktor bugün yazdı aynı folic asidi inşallah bizede çok faydası olur yorumlar çok iyi yönde:)))