tarcin sever misinMerhaba
Geçen hafta gebe olduğumu öğrendim, geçen cumartesi kan değerim 10 bindi, doktorum haftaya gel keseyi görürüz dedi, bu salı bulantılar başladı. Kokular ah kokular. Yemek görmek istemiyorım sadece ayva ve elma yemek istiyorum. Bulantım çok oluyor, sabah kalkınca özellikle. Tavsiyeniz var mı?
Tarçının faydası mı Vartarcin sever misin
Geçen kokusu güzel geldi.tarcin sever misin
Amin çok teşekkürler, bütün yemekler çok kötü kokuyor.Valla hamilelikte bulantıya çözüm yok canım ne yazık ki en iyi çözüm midenin boş durmaması. Kraker, fındık, ceviz falan olsun.yanında at ağızına sürekli. Zencefil çayı, madensuyu.da hafifletiyor. Sağlıkla doğsun bebişin
İlk 3 ay çok normal böyle olması canım.. ilk 3 ay genelde kilo verme ayı bulantı ve koku hassasiyeti yüzünden..Amin çok teşekkürler, bütün yemekler çok kötü kokuyor.
Ya bebek? O beslenmiyor mu yani? Ay ben şimdi kendimi daha çok yerim böyle.İlk 3 ay çok normal böyle olması canım.. ilk 3 ay genelde kilo verme ayı bulantı ve koku hassasiyeti yüzünden..
Bebek ilk 3 ay annenin depolarndan beslenr 4. Ay senn yedklernden beslnmeye başlar şuan bu konuları düşünmene gerek yokYa bebek? O beslenmiyor mu yani? Ay ben şimdi kendimi daha çok yerim böyle.
Doktor bulantı ilacı veriyor ama uykucu şirin gibi oluyorsun tuzlu yiyecekler kraker falan bulundur hemen at agzına bide agzın hiç boş kalmasın yani dolu yemek degil atıştırmalık kraker leblebi tek tek yiyebilirsin dua et erken bitsin benim 3 ayı geçti ama halen öldürüyor beni yiyemiyorum içemiyorum su bile içince migdem bulanıyor limon sıkıyorum sende deneyebilirsinMerhaba
Geçen hafta gebe olduğumu öğrendim, geçen cumartesi kan değerim 10 bindi, doktorum haftaya gel keseyi görürüz dedi, bu salı bulantılar başladı. Kokular ah kokular. Yemek görmek istemiyorım sadece ayva ve elma yemek istiyorum. Bulantım çok oluyor, sabah kalkınca özellikle. Tavsiyeniz var mı?
TeşekkürlerBebek ilk 3 ay annenin depolarndan beslenr 4. Ay senn yedklernden beslnmeye başlar şuan bu konuları düşünmene gerek yok
6.haftadayım çok fazla bulantım.Doktor bulantı ilacı veriyor ama uykucu şirin gibi oluyorsun tuzlu yiyecekler kraker falan bulundur hemen at agzına bide agzın hiç boş kalmasın yani dolu yemek degil atıştırmalık kraker leblebi tek tek yiyebilirsin dua et erken bitsin benim 3 ayı geçti ama halen öldürüyor beni yiyemiyorum içemiyorum su bile içince migdem bulanıyor limon sıkıyorum sende deneyebilirsin
3 ay olunca genelde bitiyor yada azalıyor dediğin gibi aç kalma aç kaldığında daha kötü bulanırsın hep ağzında şeker olsun leblebi yada bi içecek yada bir meyve yavaş yavaş yüketirsen kurtulursun yoksa başa çıkamazsın tamamen bitmiyor ama azalıyor rahatlarsın 6. Hafta da çok erken Allah yardımcın olsunTeşekkürler
6.haftadayım çok fazla bulantım.
Çok teşekkürler3 ay olunca genelde bitiyor yada azalıyor dediğin gibi aç kalma aç kaldığında daha kötü bulanırsın hep ağzında şeker olsun leblebi yada bi içecek yada bir meyve yavaş yavaş yüketirsen kurtulursun yoksa başa çıkamazsın tamamen bitmiyor ama azalıyor rahatlarsın 6. Hafta da çok erken Allah yardımcın olsun
Tarçının faydası mı Var
Kokluyor muyum napacağım?bana iyi gelmisti
istersen sute koy ic istersen sevdigin bi tatliya koy istersen sahleple ic istersen kokla insallah iyi gelir sana daKokluyor muyum napacağım?
Hâlâ devam ediyor mu bulantılariniz? Bende çok çekiyorum cidden mide ağrısından ağlıyorum hatta. 7 haftalık benimki.Doktor bulantı ilacı veriyor ama uykucu şirin gibi oluyorsun tuzlu yiyecekler kraker falan bulundur hemen at agzına bide agzın hiç boş kalmasın yani dolu yemek degil atıştırmalık kraker leblebi tek tek yiyebilirsin dua et erken bitsin benim 3 ayı geçti ama halen öldürüyor beni yiyemiyorum içemiyorum su bile içince migdem bulanıyor limon sıkıyorum sende deneyebilirsin
Evet ediyor ama eskisine göre daha iyiyim tuzlu ye ben yiyemiyordum doktorum bana kussanda ye çocuk besinini alıyor sık sık ye diyorHâlâ devam ediyor mu bulantılariniz? Bende çok çekiyorum cidden mide ağrısından ağlıyorum hatta. 7 haftalık benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?