Gebelik boyunca yapılan kan testleri

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
45
Gebelikte hangi zamanlarda ne tür kan testleri yaptırdınız ? Benim doktorum ilk kalp atışı duyuldugunda herşeye baktırdı. Tam kan sayımı, tsh, şeker, vitamin d, idrar analizi, demir, hepatit, rubella Kızamık ilk aklıma gelenler.

Ama şimdi 12. Haftadayız, bir daha ne idrar testi ne kan testi yapmadık.
Merak ediyorum sizler hangi sıklıkta kan verdiniz ve idrar baktırdınız ?
Ben sürekli kan verecem diye hayal ediyordum :)

11 12. Haftada 2li test 16. Haftada 3lü test 20. Haftada detaylı ultrason var. Zaten ayda bir kan tahlili isteniyor. Bu tarihlerde ayda bire denk geliyor. Çocuk tüm depoları sömürdüğü için sürekli kan vs almıyorlar. Değerlerine göre de ilerleyen haftalarda kan demir ilaçları vs verilecek

Gebelikte hangi zamanlarda ne tür kan testleri yaptırdınız ? Benim doktorum ilk kalp atışı duyuldugunda herşeye baktırdı. Tam kan sayımı, tsh, şeker, vitamin d, idrar analizi, demir, hepatit, rubella Kızamık ilk aklıma gelenler.

Ama şimdi 12. Haftadayız, bir daha ne idrar testi ne kan testi yapmadık.
Merak ediyorum sizler hangi sıklıkta kan verdiniz ve idrar baktırdınız ?
Ben sürekli kan verecem diye hayal ediyordum :)

Canim bundan sonra saglik ocagi takip edecek. Ikili test seker yuklemesi falan doktorun yapacak. Saglik ocagina hamile oldugunu bildirdin mi ? Ebenin takip etmesi lazim. Ve hangi vitaminleri kullaniyosun

İkili üçlü detaylı ultrason, bunları biliyorum. Sormak istediğim bunların dışında yapılan kan testleri ve idrar testleri aslında. Sadece 8. Hafta kan ve idrar verdim, bir daha hiç vermedim, sizler hangi haftalarda vermiştiniz ?

İkili üçlü detaylı ultrason, bunları biliyorum. Sormak istediğim bunların dışında yapılan kan testleri ve idrar testleri aslında. Sadece 8. Hafta kan ve idrar verdim, bir daha hiç vermedim, sizler hangi haftalarda vermiştiniz ?
Ben yazdim ama okumamissin. Saglik ocagina hamile oldugunu bildireceksin onlar sana aylik yapacak

X