gebelik boyunca sürekli karın ağrısı

heatherrrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
78
2
28
Ankara
kızlar lütfen yardım edin. ilk gebeliğim ve 20 haftadayım. ilk aylardan beri karnımda sürekli kasılma şeklinde ağrılarım var. özellikle birazcık yürümüşsem(günlük yarım saat yürümeye çalışıyorum), ayakta kalmışsam veya yorulmuşsam gece o kadar ağrıyor ki yatakta dönemiyorum. bu şöylebir his: çok spor yapmışta karnım hamlamış gibi. bu kasılmalar erken doğuma sebep olur mu diye çok korkuyorum. yürüyüşe devam mı etmeliyim yoksa her fırsat bulduğumda yatıp dinlenmeli miyim bilemiyorum? fikri ya da tecrübesi olan varsa ne olur paylaşsın. şimdiden kocama teşekkürler...

canım aynı sorun bende de var hatta dun gece o kadar coktu ki ağrı dayanamadım acile gittim serum taktılar rahatladım rahim gelişlediği için ağrı oluyo normal diyo doktorum

Cnm bende surekli kasiklarimda ve vajinamda sizlama hissedoyorum ya nabalim ya cekicez galiba ama benim idrarimda lokosit cikti bi de cok kasilma yasiyorsaniz magnezyumnicin kasilmalarnicin

magnezyum içiyorum, tahlillerim temiz. çekmek sorun değil de bir sorun oluşursa diye üzüzlüyorum...

aa ben bunu hiç bilmiyordum...

su içmezsen bebek susuz kalıyo ve yeterli oksijeni alamıyormuş o yuzden normalde hamile değilken 2 litre içiyosan şimdi 3 iççen ki bunu en başından beri söylüyor bebek oksijensiz kalınca erken doğum riski çok artıyomuş bol su iç çok yorulma gunde yarım saat yeter yuruyus için dinlen sırt ustu yatma sol tarafına yat ılık duş al çok kotuyse ağrı doktorundan ilaç iste ama ne kadar az ilaç o kadar iyi tabi ama gecen yedim ya serumu acayip iyi geldi kendime geldim enerjım arttı resmen

su içmezsen bebek susuz kalıyo ve yeterli oksijeni alamıyormuş o yuzden normalde hamile değilken 2 litre içiyosan şimdi 3 iççen ki bunu en başından beri söylüyor bebek oksijensiz kalınca erken doğum riski çok artıyomuş bol su iç çok yorulma gunde yarım saat yeter yuruyus için dinlen sırt ustu yatma sol tarafına yat ılık duş al çok kotuyse ağrı doktorundan ilaç iste ama ne kadar az ilaç o kadar iyi tabi ama gecen yedim ya serumu acayip iyi geldi kendime geldim enerjım arttı resmen
çok sağol canım...

Back
X