Gebelik boyunca kan sulandirici kullananlar

Sagol canim cvp larin için. benim burası da pahali.ben normalde antalyaliyim orasi cok uygundu ve doktorlarda ilgili ve tecrubeliydi.buradakiler hic onemsemiyor.kan sorunu derken.simdi de miyom çıktı hayirlisiyla dogursaydik bi.cok zor
Inşallah dogumdan sonrası kolay olsun bize de bebislerimiz akıllı uslu hayirli evlat olsun... Abimin esiyle aramizda bir ay var kadını bi görsen oyle rahat ki ne bulantisi var ne baska bir sorunu. Insan imreniyor ama naparsin bu da bizim sınavımiz demek..
Allah başka dert vermesin.

Kızlar şimdi sağlık ocağndan yazdıramıyor muyuz ya benim bitmek üzre en son çalıştığım hastanede yazdırdım .Ama hep sağlık ocağından 3 kutu yazdırıp alıyordum. Raporumda var !! Sıcaklarda gitmeyeyim bir daha öyle ise ..

Kızlar şimdi sağlık ocağndan yazdıramıyor muyuz ya benim bitmek üzre en son çalıştığım hastanede yazdırdım .Ama hep sağlık ocağından 3 kutu yazdırıp alıyordum. Raporumda var !! Sıcaklarda gitmeyeyim bir daha öyle ise ..

Yok canım ben geçtigimiz hafta gittim yazdırdım. 3 kutu yazdı. Şehirden şehire değişiyor mu bilmiyorum ama burda yaziyorlar (malatyada)

Kizlaaarrr nasılsınız?

Dün doktora gittim karaciğer değerleri yüksek dedi doktor. Sizde de öyle mi? Bu kan sulandiricilar mi yapıyor acaba.. :KK64:

Bana yine dahiliye yolu göründu yaa :KK43:

Kizlaaarrr nasılsınız?

Dün doktora gittim karaciğer değerleri yüksek dedi doktor. Sizde de öyle mi? Bu kan sulandiricilar mi yapıyor acaba.. :KK64:

Bana yine dahiliye yolu göründu yaa :KK43:

İyiyiz çok şükür ama kandaki değerleri etkiliyor gebeklik hemogram ı . ama karaciğeri benim bildiğim yediğimiz kızartmalar çerezler etkiler . çok mu yağlı yiyorsun kuzum .. hdl , ldl , trigliserid kaçki değerlerin

İyiyiz çok şükür ama kandaki değerleri etkiliyor gebeklik hemogram ı . ama karaciğeri benim bildiğim yediğimiz kızartmalar çerezler etkiler . çok mu yağlı yiyorsun kuzum .. hdl , ldl , trigliserid kaçki değerlerin
Alanin aminotransferaz (ALT) 165
Aspartat aminotransferaz (AST) 75

Olmasi gereken deger 55den aşağıymis haftaya hipptiroid için dahiliye kontrol için gidecektim zaten ozaman bunu da gosteriririm..

Yağlı hiç sevmem hamileyken hepten tiksindim yiyemiyorum yağlı şeyler kizartma olsun salata da bilr bir damla damlatiyorum. Baska ne etkiler acaba?

Aspirinle IMoM diye bir vitamin kullaniyordum her sabah içiyordum. Gebeligin 6.haftasından beri kullaniyorum. Acaba vitaminden mi oldu. Omega3 içerikli bir hap :KK64:

Alanin aminotransferaz (ALT) 165
Aspartat aminotransferaz (AST) 75

Olmasi gereken deger 55den aşağıymis haftaya hipptiroid için dahiliye kontrol için gidecektim zaten ozaman bunu da gosteriririm..

Yağlı hiç sevmem hamileyken hepten tiksindim yiyemiyorum yağlı şeyler kizartma olsun salata da bilr bir damla damlatiyorum. Baska ne etkiler acaba?

Aspirinle IMoM diye bir vitamin kullaniyordum her sabah içiyordum. Gebeligin 6.haftasından beri kullaniyorum. Acaba vitaminden mi oldu. Omega3 içerikli bir hap :KK64:

Omega 3 içerikliyse olabilir .
Ast 5 - 34
Alt 0- 55 arasında normal değermiş fazla çıkmış doktora gidince yaz merak ederim ne dicek ..

Canım nasılsın? Sona yaklaşmışsın Allah hayırlı doğum versin... normal doğum mu yapcan iğneyi doktor kesti mi? Ne zaman kesecek..
İğneyi kesmedk. Doğuma kadar devam. İnşa Allah normal doğum olacak. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Tabiki herkesede

Biz igneciler nirmal dogum yapamaz misiz oyle yazıyor. benim doktor sağolsun herseyi zamana bırakıyor .normal olabiliyor mu yaaa cok sevindim

Merhaba,
İğne değil ama Coraspin kullanıyorum. İlk haftadan başladım hala devam ediyorum...

X