- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- Konu Sahibi alaimisemaa
kızlar bu clxane siz eczaneye kaç para veriyorsunuz.biz ssk lıyız çalışan olarak iki kutudan 38 tl gibi bişi aldı. yüzde 20 sini verecekmişiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim.. biz de memuruz dun aldık üç kutu 40 tl verdikkızlar bu clxane siz eczaneye kaç para veriyorsunuz.biz ssk lıyız çalışan olarak iki kutudan 38 tl gibi bişi aldı. yüzde 20 sini verecekmişiz
Naptin canim, rapor çıkarttin mi peki?Iki kutu yazmıştı. simdi 5 tane kaldi
yok canım ne raporu iki kutu anca yazdırdım. tutturdu günde bir kullancan bir kutu diye.artık dedim ne ya 10 günde bir nasıl geleyim dedim. sonra acıdı 2 kutu alabildim.Naptin canim, rapor çıkarttin mi peki?
Ne kadar vicdansiz bir doktormus o ya! Doktorunu değiştir bence benim doktor ben demeden iki kutu yazmak için gunde iki defa kullanacakmis gibi yaziyorum ama sen bir kere kullanacaksin dediydi. Ama devlet değildi yine de devlete giden arkadaşlar var onlar da böyle bahsetmedi hiçyok canım ne raporu iki kutu anca yazdırdım. tutturdu günde bir kullancan bir kutu diye.artık dedim ne ya 10 günde bir nasıl geleyim dedim. sonra acıdı 2 kutu alabildim.
ya tutturmuş hepsi sağlık ocağı yazar 10 günde bir gidersin diye. direk söylemedi ama düşük olursa fazla kalır gibisinden konuştu. potansiyel düşük tehlikesi olan hamile gözüyle bakıyor bellikiNe kadar vicdansiz bir doktormus o ya! Doktorunu değiştir bence benim doktor ben demeden iki kutu yazmak için gunde iki defa kullanacakmis gibi yaziyorum ama sen bir kere kullanacaksin dediydi. Ama devlet değildi yine de devlete giden arkadaşlar var onlar da böyle bahsetmedi hiç
biraz önce bir konuyu okurken yazını gördüm. bugün miyom olduğu ortaya çıktı bende.yaklaşık 2 cm. büyüyecek mi bakacağız dedi. seninde varmış galiba. senin miyom büyüdü mü doktorun ne diyoNe kadar vicdansiz bir doktormus o ya! Doktorunu değiştir bence benim doktor ben demeden iki kutu yazmak için gunde iki defa kullanacakmis gibi yaziyorum ama sen bir kere kullanacaksin dediydi. Ama devlet değildi yine de devlete giden arkadaşlar var onlar da böyle bahsetmedi hiç
Ahhh ahhh bende cok sinir oluyorum.kime gitsem takmiyor.uni karar verdi igne me.ama o da saglik ocağı yazar diyo.hayir diyorum yanlış biliyorsun diyoOyle seymi olur ya.daha 8 haftaliksiniz sonuna kadar kullanmanuz lazim degilmi? Niye rapor cikarmiyo ki.hem rapor cikarinca parada odemiyorsunuz..dedigim gibi bana en son 6 kutu yazdi.uyuz oldum doktorunuza
biraz önce bir konuyu okurken yazını gördüm. bugün miyom olduğu ortaya çıktı bende.yaklaşık 2 cm. büyüyecek mi bakacağız dedi. seninde varmış galiba. senin miyom büyüdü mü doktorun ne diyo
Hangi sehirdesin canım? Üniversiteye gitmesen devlet hastanesi daha iyiAhhh ahhh bende cok sinir oluyorum.kime gitsem takmiyor.uni karar verdi igne me.ama o da saglik ocağı yazar diyo.hayir diyorum yanlış biliyorsun diyo
Rahmin icinde rahim zarina bitişik dedi. benim anlamadigim üniversitede hem görünüyordu m hatta vajinal bakiyorlardi.hicbisi demediler bu konuda.yeni mi oldu acabaEvet canim büyüyor ama dört aydan sonra tekrar küçülüyormus. Benim 6cmdi hamile kaldigimda öğrendiydim. 7.haftada bebegin kalbi durdu (miyom yüzünden değil pıhtılaşma yüzünden olmus sonradan ogeendik tabi) bu sure zarfinda 8 buçuk cm'e çıkmıştı. Benimki büyüktu ama seninki küçük canim.korkma inşallah bir sey olmaz. Miyomunun yeri neredeymis. Rahmin neresinde yani dışında mi içinde mi saplı mı? Ne dedi doktor. Gerçi o doktorsa pek güven olmaz o doktora ya ne sinir bozucu biriymis.
Bugün gittigim devletti.canakkaledeyim burada saglik hizmeti iyi değilHangi sehirdesin canım? Üniversiteye gitmesen devlet hastanesi daha iyi
Yeni oluşması mümkün degil canim onlar görmemiştir. Rahmin içindeki çok büyümuyor diye biliyorum. Dışda olup dışa dogru büyüyünce dev miyomlar oluşuyormus. Benimki de dışa doğru büyüyordu. Ameliyat olup aldirdiydim mecbur.Rahmin icinde rahim zarina bitişik dedi. benim anlamadigim üniversitede hem görünüyordu m hatta vajinal bakiyorlardi.hicbisi demediler bu konuda.yeni mi oldu acaba
Ben istanbulda ameliyat doktoruma gorunduydum (tatildeyken ogrendiydik bu hamileligimi) bulunduğum şehirde bir doktor önermesini istedim. Benim tanıdığım üniversitede olabilir dedi (kendisi doçent doktorumun ) Ama üniversiteye gitmeni önermem genelde orada asistanlar ilgileniyor senin gebelik riskli gebelik dikkatli olmalisin dedi.Bugün gittigim devletti.canakkaledeyim burada saglik hizmeti iyi değil
Bende asistanlara gorunmek istemiyorum aslında ama hem orada basladim hemde devletten cok birsey bulmadim diye muallaktayim.oze l desen burada sadece bir tane var oda para tuzağı gibi tek oldugu icin.Ben istanbulda ameliyat doktoruma gorunduydum (tatildeyken ogrendim hamileligimi) bulunduğum şehirde bir doktor önermesini istedim. Benim tanıdığım üniversitede olabilir dedi (kendisi doçent doktorumun ) Ama üniversiteye gitmeni önermem genelde orada asistanlar ilgileniyor senin gebelik riskli gebelik dikkatli olmalisin dedi.
O yüzden sana üniversiteye gitme dedim canım.
Canim ben Malatyadayim burada fiyatlar cok uygun. Ama istanbul pahalı malesef. En uygunu 60 lira semtten semte değişir tabi. Burada genelde 20 lira muayene ücreti.Sen.simdi devlete mi gidiyorsun.ozele gidiyorsan fiyatlari nasil orada
Sagol canim cvp larin için. benim burası da pahali.ben normalde antalyaliyim orasi cok uygundu ve doktorlarda ilgili ve tecrubeliydi.buradakiler hic onemsemiyor.kan sorunu derken.simdi de miyom çıktı hayirlisiyla dogursaydik bi.cok zorCanim ben Malatyadayim burada fiyatlar cok uygun. Ama istanbul pahalı malesef. En uygunu 60 lira semtten semte değişir tabi. Burada genelde 20 lira muayene ücreti.