• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK BOYUNCA DUYDUĞUNUZ HURAFELER VE MANTIKLI BULDUKLARINIZ

hayırlısı olsun....sağlıklı birşekılde kucağımıza alaımda kız olmuş erkek olmuş ne onemı var...yınede ınsan oğlu ısteklerını dıle getırmeden kendını alıkoyamıyor....randevunada kesın oğrenırsın....yarım saat onceden çıkolata ye..anne aç olunca bebek hareketsız olabılıyormuş...bir arkadaş aç iken gıtmiştı ayaği ıle kapatmiş hiçde hareket etmemiş...benımkısı çok hareketlıydı sureklı donmekten doktor fotoğraf için poz bile yakalamadı nerdeyse :)




Slm msj atçam demiştim belli olunca dün kontroldeydim belli oldu bi oğlumuz olucak allah nasip ederse
 
:) sağlıklı sıhatlı bırsekılde allahım kucağına almayı nasip etsın....
 
Sac kesme olayını duydum çok şaşırdım ve mantıklı gelmediğiniden kestirdim..
sonuçta Rabbim daha ana rahme düşer düşmez ömür biciyor biz mi ömrünu kisalticaz töbe Yarabbim..
 
Bizde de derler ki hamileyken saçını kestirirsen çocuğun yarım akıllı olurmuş. Boya da sırf kimyasal olduğu için yapılmazmış. Allah'tan ben hamile kalmadan siyaha boyattım şimdi dip boya derdim yok. Ama seçimi kestirmeye korkuyorum.
 
Benim saçım aşırı uzun mağlum kışta zordu kurutmak kısalttım mecbur hasta olmamak adına
 
Back