hurafe falan ama işin içinde çocuğun olunca her ihtimale karşı inanasın gelmese bile dikkat ediyorsun bnde saçımı kestiremiyorum bu durumdan dolayı...
Valla ben hamileliğim boyunca tatlı yedim. Kızım oldu :)Çok var benzer şeyler benım şekerim düşük canım hep tatlı istyo millette erkek oşcak diyo
Cnm bende gül koklarsan bebeğin burnunda gül beni olur diye duydum birde çilek yediğin zaman vücudunda nereye dokunursan orada çilek şeklinde ben oluyor ben çilek beni olan bebek gördüm ama gül beni olan görmedimKızlar ya bebek var dedeğimizden beri duymadığımız şey kalmadı saçlarımı bile kestirtmiyolar daha neler var neler aynımı acaba sizler neler yaşadınız yasıyorsunuz
18 haftalık hamileyım hala canım tatlı istemyor ustelıkte tatlı delisi biri olarak....sonuç erkek.......Çok var benzer şeyler benım şekerim düşük canım hep tatlı istyo millette erkek oşcak diyo
18 haftalık hamileyım hala canım tatlı istemyor ustelıkte tatlı delisi biri olarak....sonuç erkek.......
Aa
Benim açlık şekerim 30 çıkıyo o yüzden normalde hep tatlı çikolata yerdim düştükçe 3 aydır ağzıma küp şeker dahi girmedi bakalım benim bebiş ye ekşiyi al ayşeyi mi olcak yoksa ye tatlıyı al hakkıyı mı
Baktım 24 yaş ağustos erkek görünüyoda o eylence amaçlıya pek takmadım benim buz dolabının kapağının ustü cikolata dolu ama ramazan bayramında aldıklarım dala duruyo kurbana dewettı resmen elimi sürmedim anınca bile bulantı başlıyo düşük şekerle çok kilo alırsın hamilelikte dediler bana bebek ilaç gibi geldi valla yemiyo velet tatlı bu ayın 25de randevum belli olursa atarım msj erkekse eğer yeni bu buluş olur düşük seker liler hamileyken tatlıdan soğursa bebek erkektirbenımde senıngıbı kan şekerı sorunum vardı...ama hamıle kaldığım andan ıtıbaren hiç canım çekmedı...ustelık ilk ayım ramazana denk geldı, ve ben yemekten sonra mutlaka tatlı yıyenlerdendım...çikolatalarım evde hiç eksik olmazdı...bu duruma aldanıp kız olur belkı dıyordum..doktor erkek deyınce yanılma payı varmı dıye sordum...banada gosterdı kesın erkek....
öğrenınce soucunu ıldır lutfen merak ettım...belkı anormallık bendedır...
çin takviine baktın mı bana ordada erkek çıkmiştı
Baktım 24 yaş ağustos erkek görünüyoda o eylence amaçlıya pek takmadım benim buz dolabının kapağının ustü cikolata dolu ama ramazan bayramında aldıklarım dala duruyo kurbana dewettı resmen elimi sürmedim anınca bile bulantı başlıyo düşük şekerle çok kilo alırsın hamilelikte dediler bana bebek ilaç gibi geldi valla yemiyo velet tatlı bu ayın 25de randevum belli olursa atarım msj erkekse eğer yeni bu buluş olur düşük seker liler hamileyken tatlıdan soğursa bebek erkektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?