Gebelik böyle bişeymiş........

Çocuğunun doğumunda ona cupcake yapim de ziyarete gelenlere dağıtsın diye benimle konuşurken kıskanmıyorum da çay demletmek mi kıskanmak oluyor. Cupcake olayında da kesinlikle işin ticaretini yapmıyorum yani sadece mutlu olsun diye yapıcam getiricem..

Çok teşekkür ederim amin inşallah :)

Siz bu kisinin karakterini kurabiye meselesiyle birlikte ogrendiniz sanirim
(ya da oyle olmasini umuyorum)
Uzak durun,samimiyetinizi kesin.
Biraz da baskalari ile egolarini tatmin etsin.
Nedir bu hamilelik yani istedigini yapmak,yaptirmak,kiskandirmak midir

Amannn boş verin tatlı canınızı üzmeyin, densiz deyip geçin.
O değilde ben kurabiyeyi merak ettim., Bir tarif-foto verirsiniz değil mi?

Sadece kendisinin hamile kalabildigini dusunengillerden bu hanim abla da.
Takmayin. Cevrede acimasiz insan cok.

Bence kafanıza takmayin. . insanlar bana neler neler diyor burda yazsam sayfalar dolar..
2 yılı geçti hala bebeğim olmadı. .
ben şükür ediyorum Rabbime bana bu sınavı layık gördüğü için. ..
Çünkü hemen olsaydı değerini bilmeyecektim bir mucize ye tanık olmayacaktim. . kolay ulaşan kişiler. . ne varki gayet doğal kadınım ve hamileyim diye bakıyor olaya. ..
bana hamilesin deseler düşer bayılırım sevinçten... herseyde bir hayır vardır öyle düşün...
bi arkadaşıma senin çocuğun olmaz demiş doktorlar 1 yıl önce. . ve şuan 17 haftalık hamile... Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. .. bende eskiden her laf söyleyen e aglardim. .
ağlarken de şunu derdim..
benim canımı yakiyorsunuz ya allahta sizin canını zı yaksin derdim. . o kadar içim yanardi ki beddua ederdim. ..
insan zaman la herşeye alışıyor. .
şimdi tek söylediğim o geleceği zamanı biliyordur allahtan hayırlısı. ..

o kadar güzel yazmışsınız ki Allah sizden razi olsun evlatlarinizi size bağışlasin inşallah. . o kadar acimazsiz insan varki. .
isteye isteye canınızı acitiyorlar. .
ahh bunu bitek yaşayan anlar..
2 yıldır olmuyor bebeğim. . çok istiyorum. .
beceremedin diyenler. .
Bu dogurana kadar ben 3 cü yü yaparım diyenler. .
bebeği uzatıp hiç mi heveslenmiyorsun. .
al kokla cennet kokuyor sen bilmezsin bu kokuyu diyenler. ..
allaha havale ettim bekliyorum. .
biliyorum allah sabredenlere en iyisini verir. .. hayırlısı olsun hakkımızda. .
isteyen bekleyen her ay aynı umutsuzluğa düşen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. . o kadar zor ki insanlarla uğraşmak çok yipratici. .

Hamilelerin şımarığı da hiç çekilmiyor. Hemen de canı istemiş kurabiyeden. Sanki kıtlıkta... 9 ay ne aşerdim, ne eşimi kış günü oradan oraya koşturttum. Sanki tek hamile kendileri de millete kök söktürüp, nazlanıp, gazlanıp üzüyorlar.
Sen abartmamışsın, o kadın kendini dünyadaki ilk ve tek hamile sanıyor.

Sen de söyle ona o kadar homini gırtlak her bulduğunu yemesin gebelik şekeri yükselir.

Öyle yapıp kurabiyeyi verse bu kadar zoruma gitmezdi hatta o zaman anlardım li kırmışım onu özür diler yemesi için ısrar ederdim.. Allah razı olsun inşallah olur bir gün benim de.

Çok haklısınız , O daha samimi olurdu kesinlikle.. inşallahh Rabbim büyük

bu yüzden böyle toplu işler laçkalaşıyor zaten
bana birisi dese ki "konuşana kadar demlerdin" ne daha çay demlerim ne de kendim de içerim valla

bu yüzden böyle toplu işler laçkalaşıyor zaten
bana birisi dese ki "konuşana kadar demlerdin" ne daha çay demlerim ne de kendim de içerim valla
Açıkçası bana birisi çayı demler misin kahvaltı yapalım dese ben onun konumunda hemen demlerdim çokta demledim yani o şekilde.. Bir çay demlemek nedir ya kimsenin eline yapışmaz, yapışmamalı bence.. Üstelik hadi ben yanlış kelime ettim ve kırıldı o zaman kurabiyeyi alırken bana belli etseydi ben onun gönlünü de alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…