58in iki kat ve üstü çıkması gerekir sizin de öyle olmuş zaten. Kese için 1500 lü rakamları görmeniz gerekiyor betada.Kızlaar, ilk kan testimi verdim 58 çıktı 2 gün sonra yine verdim 145 çıktı. Kese ne zaman görülüyor ve 2. Kan testimde 145 çıkması normal mi daha fazla mı çıkması gerekiyordu?
Teşekkür ederiim58in iki kat ve üstü çıkması gerekir sizin de öyle olmuş zaten. Kese için 1500 lü rakamları görmeniz gerekiyor betada.
Çook teşekkür ederiimBence gayet guzel artmis canimkese icin vajinal ultrasonda 1500 karindan olanda 3500-5000 araliginda olmasi gerek. Ama bazen bu rakamlardada gorulemeyebiliyor biraz daha yukselmesi gerekebiliyor
Ben testle öğrenip doktora gittiğimde 2200lerdeydi betam 5+6 haftalıkmışım. Keseyim gördüm direkt. Bir hafta sonra da kalp atışını duymuştum. Erken öğrenince zaman da geçmek bilmiyorTeşekkür ederiim1 hafta sonra o rakamlara gelirim o zaman
Eveeet baya erken öğrendim doktor haftaya gelin dedi 1 hafta nasıl geçecek bilmiyoruzBen testle öğrenip doktora gittiğimde 2200lerdeydi betam 5+6 haftalıkmışım. Keseyim gördüm direkt. Bir hafta sonra da kalp atışını duymuştum. Erken öğrenince zaman da geçmek bilmiyortebrik ederim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Ben doğum yaptım kuzum 4 yıl olacakEveeet baya erken öğrendim doktor haftaya gelin dedi 1 hafta nasıl geçecek bilmiyoruzçok teşekkür ederim amin inşallah sizinkini de öyle
Ooo maşallahBen doğum yaptım kuzum 4 yıl olacakikinciye kısmetse buralardayım. Rica ederim ne demek
Aniinnn inşallahOoo maşallaho zaman Allah ikinciyi sağlıkla nasip eder inşallah