- 25 Eylül 2024
- 16
- 3
- 20
-
- Konu Sahibi hasretekiz
Testinizde ne çıkmıştı ?Benim de beyaz akıntı geliyordu ve regl olcak gibi sancılarım vardı. Yani tipik regl belirtileriydi. İki gün gecikince test yapmıştım
Bide benim kasığımda bişiler atıyormuş gibi oluyor gebelikte bir alakası olabilirmi ?enfeksiyon da olabilir. vajinaya kramp ilk defa duydumbeyaz akıntı gebelikte de, regle yakınken de olan bir sey. progesteron hormonu arttığı için oluyor. kasık ağrısı gebelik olabilir. yazdıklarınızdan bir o bende oldu gebelikte reglden bir hafta önce başlayan kasık ağrım vardı
pozitifTestinizde ne çıkmıştı ?
bende atma değil de batma oluyordu. ama kalp atısı gibi pıt pıt hissedenler de varmış. olabilir yaniBide benim kasığımda bişiler atıyormuş gibi oluyor gebelikte bir alakası olabilirmi ?
İnş sağlıkla kucağınıza almak nasip olurpozitif16 haftalığım şu an. Benim mide bulantım ve tiksintim olmuştu. Ama çoğu insan da erken dönemde olan bir şey değil
Bende bugün yumurtadan tiksinir gibi oldum dünde yemiştim bugün kokusu daha bi farklı geldi yani dünle bugün arasında bişi fark edermi ki ?pozitif16 haftalığım şu an. Benim mide bulantım ve tiksintim olmuştu. Ama çoğu insan da erken dönemde olan bir şey değil
fark eder tabii psikolojik de olabilir senin. Bi günün bi gününü tutmuyor. Ben ilk aydan hamile kalabileceğimi düşünememiştim o yüzden hamilelik psikolojisinde değildim. Erken gebelik testi yaptın mı?Bende bugün yumurtadan tiksinir gibi oldum dünde yemiştim bugün kokusu daha bi farklı geldi yani dünle bugün arasında bişi fark edermi ki ?
Hyr yapmadımfark eder tabii psikolojik de olabilir senin. Bi günün bi gününü tutmuyor. Ben ilk aydan hamile kalabileceğimi düşünememiştim o yüzden hamilelik psikolojisinde değildim. Erken gebelik testi yaptın mı?
bikaç gün sonra yapabilirsin belki, ben predictor markayla yapmıştım.Hyr yapmadım
Ben testleri hep negatif gördüğüm için yapmaya çekiniyorum artıkHyr yapmadım
Bunu kullanıyorum ama allahta ümit kesilmez tabi bakalım hayırlısı
bu nedir? bunu bilmiyorum
Bunu kullanıyorum ama allahta ümit kesilmez tabi bakalım hayırlısı
Hamile kalmaya yardımcı olan takviye edici gıda 6 gündür içiyorum doktor tavsiyesiylebu nedir? bunu bilmiyorum
Yasak.Bir akıntımı paylaşmak istiyorum ayıp olurmu sizce bir sakıncası varmı ?