Gebelik belirtisimi gebelik mi acilllll lütfen

Aselanda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2
5
1
30
A Aselanda
Merhablar ben yeni katıldım ve size birşey sormak istiyorum lütfen beni aydınlatın lütfen adet günüme 6 gün kaldı ama ben bugün idrar testi yaptım evde negatif çıktı ama hislerim sanki gebesin diyor ve vücudumda hiç yaşamadıklarımı yaşıyorum ni üşüyorum bi donarcasına üşüyorum sizce erken gebelik olup çıkmamış olabilir mi? Ve damarlarımda bi genişleme gibi iğne batar gibi bi sızı var sizce ?

Olabilir de olmayabilir de. Hamilelikte herkes farklı farklı şeyler yaşıyor. Ben 2 hamileliğimde de herhangi bir belirti yaşamadım. Daha önce de kesin hamileyim midem bulanıyor başım dönüyor dediğimde de çok umutlanıp hamile kalmadığımı öğrendim üzüldüm. sen İnşallah hamilesindir ama bence bu kadar kendini inceleme sabret derim. Çünkü olumlu konuşanlara umutlanacaksın. Olumsuz konuşanlara üzüleceksin. Zaten adetine 6 gün kalmış sen yine de dikkat et kendine ama adetini bekleyip olmazsan kan testi yaptır direk bence.

Çok teşekkür ederim çokk çok saolun bu kadar güzel bi cevap beni yeterince rahatlatttı evet bekleyip zaten sonucu göreceğimÇok teşekkür ederim cevap verdiğüniz için çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…