Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar ara ara baş dönmem mıde bulantım ve sol kasıkta batma şeklinde bır haftadır agrı var belime vuruyo ve baş agrısı var idrar tahlili yaptım çokk hafıf çıktı sizcede Hamilemiyim
Hanımlar ara ara baş dönmem mıde bulantım ve sol kasıkta batma şeklinde bır haftadır agrı var belime vuruyo ve baş agrısı var idrar tahlili yaptım çokk hafıf çıktı sizcede Hamilemiyim
Testler bazen yalancı pozitif çıkarıyor bunu çokça yaşadım o tarz olabilir ama eğer gebelik varsa testte az bile gözükse kana çoktan geçmiştir idrardan önce kana geçiyor çünkü bir kan testi verin bence