M mwt Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2024 35 1 1 19 Cumartesi 14:49 Konu Sahibi Konu Sahibi mwt #1 Kızlar meraba adetimden 3 gün önce test verdim negatif adetin gecikeli 2 gün oldu üstelik gribim sizce hamilemiyim
Kızlar meraba adetimden 3 gün önce test verdim negatif adetin gecikeli 2 gün oldu üstelik gribim sizce hamilemiyim
H hullyaaa Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 148 35 13 22 Cumartesi 19:58 Konu Sahibi Konu Sahibi mwt #2 mwt .!.: Kızlar meraba adetimden 3 gün önce test verdim negatif adetin gecikeli 2 gün oldu üstelik gribim sizce hamilemiyim Genişletmek için tıkla... Tekrar kan verin belki pozitife dönmüştür
mwt .!.: Kızlar meraba adetimden 3 gün önce test verdim negatif adetin gecikeli 2 gün oldu üstelik gribim sizce hamilemiyim Genişletmek için tıkla... Tekrar kan verin belki pozitife dönmüştür
M mwt Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2024 35 1 1 19 Cumartesi 20:26 Konu Sahibi Konu Sahibi mwt #3 hullyaaa .!.: Tekrar kan verin belki pozitife dönmüştür Genişletmek için tıkla... Adet olucakmıs gibi kasık agrım var olucakmışımda olamıyomusum gibi
hullyaaa .!.: Tekrar kan verin belki pozitife dönmüştür Genişletmek için tıkla... Adet olucakmıs gibi kasık agrım var olucakmışımda olamıyomusum gibi
K kelebekkkkkk Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2024 342 98 13 26 Pazar 21:13 Konu Sahibi Konu Sahibi mwt #4 mwt .!.: Adet olucakmıs gibi kasık agrım var olucakmışımda olamıyomusum gibi Genişletmek için tıkla... Adet oldunuz mu?
mwt .!.: Adet olucakmıs gibi kasık agrım var olucakmışımda olamıyomusum gibi Genişletmek için tıkla... Adet oldunuz mu?
FireflyDream Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 609 En iyi cevaplar 1 449 18 28 Pazar 21:18 Konu Sahibi Konu Sahibi mwt #5 mwt .!.: Adet olucakmıs gibi kasık agrım var olucakmışımda olamıyomusum gibi Genişletmek için tıkla... Olabilir test yapın bence bir daha
mwt .!.: Adet olucakmıs gibi kasık agrım var olucakmışımda olamıyomusum gibi Genişletmek için tıkla... Olabilir test yapın bence bir daha
M mwt Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2024 35 1 1 19 Pazartesi 10:44 Konu Sahibi Konu Sahibi mwt #6 Doktora gittim çok kücük bişey. Gördü ama emin değilim dedi kan verdim sonucunu bekliyorım