3 aylık oldum. Valla ekstrem bişey bekleme. Ben hiç ummadım çünkü adet ağrılarım vardı. Ha oldun ha olacam derken misafir de vardı evde testte alamadım 2 gün gecikti. Test aldım çıktı hemen. Ama bana dersen ki en belirgin şey ne diye. Yumurtlamadan sonra başlayan bel ağrısı. Çevrem bile o kadar fark ettiki acaba fıtık mı oluyorum dedim yani.
3 aylık oldum. Valla ekstrem bişey bekleme. Ben hiç ummadım çünkü adet ağrılarım vardı. Ha oldun ha olacam derken misafir de vardı evde testte alamadım 2 gün gecikti. Test aldım çıktı hemen. Ama bana dersen ki en belirgin şey ne diye. Yumurtlamadan sonra başlayan bel ağrısı. Çevrem bile o kadar fark ettiki acaba fıtık mı oluyorum dedim yani.
Kızlar durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle yorumlarınıza ihtiyacım var.24 Kasım son adet tarihim bu ay 22-24 arası adet bekliyordum.bu güne kadar tüm adet belirtilerini yaşadım yogun bel ağrısı kasik ağrısı karın ağrısı seyirime rahimde ve kasıklarda ha oldum ha olacam diyorum geçiyor ara ara gene geliyor ama sidettli dün yani 25 Aralık sadece peceteye sildigimde gelen sadece bir kerelik akıntı geldi kahve gibi pembe gibi bu gün test yaptım negatif çıktı ve o adet agrilari nerdeyse yok denecek kadar azaldı böyle durumlar yaşayıp hamile kalan varmı?