- 8 Haziran 2024
- 48
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi dilaraay3812
Canım 7 gün gecikmeye çıkar yap bencebirazdaha geçsin istiyorum negatif görmekten cok korkuyorum
Yarın yapıcam negatif görmektn korkuyorumCanım 7 gün gecikmeye çıkar yap bence
Yapınca haber verin, benim de sol tarafımda batma var ama test pazartesi negatifti doktora gitsem mi düşünüyorum…Yarın yapıcam negatif görmektn korkuyorum
Yarın yapıcam negatif görmektn korkuyorumıCanım 7 gün gecikmeye çıkar yap bence
Yapınca haber verin, benim de sol tarafımda batma var ama test pazartesi negatifti doktora gitsem mi düşünüyorumgec
Benim reglim maalesef çok düzensiz, tahmini yumurtlamadan itibaren 13 gün geçe yaptım ama şu an tekrar mı yumurtluyorum bilmiyorum. Çünkü sol yanımdaki batma geçmiyor regl ağrım vardı o da kayboldu. Regl döngüm uzun yarın doktoru arayacağım ama korkum var birkaç gündür ne olur ne olmaz değerlendirdik yumurtlamaysa tekrar diye. Bence sizin düzenli ve geçse yapın testiGecikmenin kaçıncı gününde yaptınız
Bence sizde yapın testi belki geç döllenmedir sağ kasık agırısı gebelik belirtisi diyorlarBenim reglim maalesef çok düzensiz, tahmini yumurtlamadan itibaren 13 gün geçe yaptım ama şu an tekrar mı yumurtluyorum bilmiyorum. Çünkü sol yanımdaki batma geçmiyor regl ağrım vardı o da kayboldu. Regl döngüm uzun yarın doktoru arayacağım ama korkum var birkaç gündür ne olur ne olmaz değerlendirdik yumurtlamaysa tekrar diye. Bence sizin düzenli ve geçse yapın testi
Sizden cesaret alıp ben de yaparım belkiBence sizde yapın testi belki geç döllenmedir sağ kasık agırısı gebelik belirtisi diyorlar
Kız testin varsa yap ben 2 gün gecikme ile yaptım hemen çıktı.Tabiki olumlu olumsuz haber vericem
Kız testin varsa yap ben 2 gün gecikme ile yaptım hemen çıktı
bana dua edermisnn hamilelerin duası kabul olurmuşKız testin varsa yap ben 2 gün gecikme ile yaptım hemen çıktı.
Belirtilerin nelerdi acabaEtmezmiyim sürekli dua ediyorum ben 1 yıl çektim negatif testler negatif kanlar. Allah’a şükür sonunda oldu. Herkesi çok iyi anlıyorum. Allah inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür
Ben bu sitede epeydir varım eski bir profilimde sizi hep görüyordum sevindim hamileymişsiniz, hayırlısıyla gelsinEtmezmiyim sürekli dua ediyorum ben 1 yıl çektim negatif testler negatif kanlar. Allah’a şükür sonunda oldu. Herkesi çok iyi anlıyorum. Allah inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür