Gebelik belirtisi

dilaraay3812

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2024
48
2
24
Kizlar üç gündür sağ kasigimda geçmeyen bi ağrı var yürürken çok agriyo özellikle sizce gebelik belirtisi olabilir mi ilk defa başıma geliyo tecrübeli anneler lütfen aydınlatın beni adetim 7 gün gecikti başına böyle bişey gelipte hamile çıkan var mı ???

Gecikmenin kaçıncı gününde yaptınız
Benim reglim maalesef çok düzensiz, tahmini yumurtlamadan itibaren 13 gün geçe yaptım ama şu an tekrar mı yumurtluyorum bilmiyorum. Çünkü sol yanımdaki batma geçmiyor regl ağrım vardı o da kayboldu. Regl döngüm uzun yarın doktoru arayacağım ama korkum var birkaç gündür ne olur ne olmaz değerlendirdik yumurtlamaysa tekrar diye. Bence sizin düzenli ve geçse yapın testi

Bence sizde yapın testi belki geç döllenmedir sağ kasık agırısı gebelik belirtisi diyorlar

elimde suan yok testim yarın yapıcam negatif görmekten cok korkuyorum adet belirtimde yok ondan şüphelendim biraz

Etmezmiyim sürekli dua ediyorum ben 1 yıl çektim negatif testler negatif kanlar. Allah’a şükür sonunda oldu. Herkesi çok iyi anlıyorum. Allah inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür

Etmezmiyim sürekli dua ediyorum ben 1 yıl çektim negatif testler negatif kanlar. Allah’a şükür sonunda oldu. Herkesi çok iyi anlıyorum. Allah inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür
Ben bu sitede epeydir varım eski bir profilimde sizi hep görüyordum sevindim hamileymişsiniz, hayırlısıyla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…