Gebelik belirtisi

Sen iyi dayanıyorsun, ben olsam elli kere özel hastaneye gidip tahlil vermiştim
Bende öyleydim emin ol artık bilmiyorum nasıl böyle oldum ama galiba negatifi görmek istemiyorum kaalsin varsa doğacak illa

Of benle dalga geçiyor vücudum bence bugün adet oldum sandım kanamam durdu acaba yerleşme kanamasimiydi
Rengi kırmızı ise bilemedim, ama kahve veya pembemsi ise bence kesinlikle yerleşme kanamasıdır hele de miktarı az ise.. Neyse randevunuza az kaldı merakla bekliyorum inanın sonucunuzu umarım gebesinizdir

Rengi kırmızı ise bilemedim, ama kahve veya pembemsi ise bence kesinlikle yerleşme kanamasıdır hele de miktarı az ise.. Neyse randevunuza az kaldı merakla bekliyorum inanın sonucunuzu umarım gebesinizdir
Ay bide bana sor nasıl bekledigini inan kafam durdu vücudum benimle oyun oynuyor sanki

Değilim malesef
İnan sağlık olsun gerisi hallolur, doktor önerdiyse hemen bir adet söktürücü kullan bence. Ben mart da senin yaşadığını yaşadım, 52 gün adet olmadım belki geç döllenmedir cart curt diye, doktorlar ısrarla adet söktürücü kullan demişlerdi de reddetmiştim, meğersem yumurtalık çatlamamış kiste dönmüştü. O yüzden sağlıklısı ne ise o olsun

Öyle yapcam bende mecbur Allah ikimizede hayırlısı ile evlat nasip etsin isteyen herkese

Piskolojik olabilirmi?

Bilmiyorum ki bende tekrar negatif görmekten korkuyorum artik
Bişey sorucam orucumda uzun süredir su içmiyorum yaptığım test doğru sonuç verir mi en az 2 saat su alımıöı olmamalı sanırım uzun saatır su alımımı olur mu

Kan için soruyorsan kanda çıkan hiç bir sonuç etkilenmez, idrar da çok su içmemen lazım o kadar ama çok su içsen de gene genel de doğru sonucu verir. Yani kana karışan şeyler betayı etkilemez, en güvenilir doğru bilgiyi veren betadır. Beta yok diyorsa şimdilik yoktur. İstersen biraz daha bekle ama yeni yumurtlama ve çocuk denemeleri şansını kaçıracaksın. İstersen adet söktürücü kullanırsın senin tercihine kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…