Adet oldun mu, benim beklenilen adet tarihim 18 19 20siydi bugünlük olmadım ben daha bakalımSıkma yalım tabiki Allah hakkımızda hayırlısını versin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldun mu, benim beklenilen adet tarihim 18 19 20siydi bugünlük olmadım ben daha bakalımSıkma yalım tabiki Allah hakkımızda hayırlısını versin insallah
Bende olmadım daha ve çok akıntım var seffafAdet oldun mu, benim beklenilen adet tarihim 18 19 20siydi bugünlük olmadım ben daha bakalım
Ben oldum dün akşamBende olmadım daha ve çok akıntım var seffaf
Hayırlısı olsun üzülme yinede ben daha olmadım ama hamile olduğumu da düşünmüyorum bilmiyorum kiBen oldum dün akşam
Hayırlı haberin vardır inşallah, var mı sende bişiler, benim adetim bitti ovulasyon testlerine başladım tekrar, sende durumlar nasılHayırlısı olsun üzülme yinede ben daha olmadım ama hamile olduğumu da düşünmüyorum bilmiyorum ki
Bende olmadım halen akıntım var sadece anlamadım gitti gebelik hissetmiyorum amaAdet oldun mu, benim beklenilen adet tarihim 18 19 20siydi bugünlük olmadım ben daha bakalım
Olmadım halen bende akintilarim var çok gebelik felan hissetmiyorum ama bakalimHayırlı haberin vardır inşallah, var mı sende bişiler, benim adetim bitti ovulasyon testlerine başladım tekrar, sende durumlar nasıl
Bi test yapsan varsa da artık çıkar bence yoksa da doktorun ona göre teşhis koyar zatenBende olmadım halen akıntım var sadece anlamadım gitti gebelik hissetmiyorum ama
Bence bekle bı on on iki gün geçsin öyle yap tam emin olursunBenim 8 gün geçti dün normal test yaptım çıkmadı bugün erken gebelik testi aldım yapsam mı bilemedim
Doktoruma randevu ayın altisina alabildim altisina kadar test yapmycam ki hissetmiyorum gebelik felan zaten tekrar testlerle üzülmek istemiyorumBi test yapsan varsa da artık çıkar bence yoksa da doktorun ona göre teşhis koyar zaten
Yaptın mı testBenim 8 gün geçti dün normal test yaptım çıkmadı bugün erken gebelik testi aldım yapsam mı bilemedim
Bişey diycem ben normal test yaptım bişey çıkmadı erken gebelik testi yaptım silik çizgi cikti gebelik olabilir miBi test yapsan varsa da artık çıkar bence yoksa da doktorun ona göre teşhis koyar zaten
Aaa olabilir, belki daha yeni yükseltiyordur beta, ilk dakikalarda mı çıktı, foto at bakalım, bide mutlaka kan ver artık varsa kesin çıkar benceBişey diycem ben normal test yaptım bişey çıkmadı erken gebelik testi yaptım silik çizgi cikti gebelik olabilir mi
Evet ilk dakikalarda çıktı telefon modeli güzel olmadigi için kamerada kaç defa çektim gorunmuyor ama bariz belli çizgiAaa olabilir, belki daha yeni yükseltiyordur beta, ilk dakikalarda mı çıktı, foto at bakalım, bide mutlaka kan ver artık varsa kesin çıkar bence
Ayın altisina randevu aldım altisinda gidecegimAaa olabilir, belki daha yeni yükseltiyordur beta, ilk dakikalarda mı çıktı, foto at bakalım, bide mutlaka kan ver artık varsa kesin çıkar bence
İnşallah hayırlı haberler alırız çok sevinirim senin adınaAyın altisina randevu aldım altisinda gidecegim
Evet ilk dakikalarda çıktı telefon modeli güzel olmadigi için kamerada kaç defa çektim gorunmuyor ama bariz belli çizgi
Bilmiyorum ben halen umutlanip sevinemiyomkiBu süreçte yat dinlen bol bol![]()
Bilmiyorum ben halen umutlanip sevinemiyomki