Bende öyleydim emin ol artık bilmiyorum nasıl böyle oldum ama galiba negatifi görmek istemiyorum kaalsin varsa doğacak illaSen iyi dayanıyorsun, ben olsam elli kere özel hastaneye gidip tahlil vermiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleydim emin ol artık bilmiyorum nasıl böyle oldum ama galiba negatifi görmek istemiyorum kaalsin varsa doğacak illaSen iyi dayanıyorsun, ben olsam elli kere özel hastaneye gidip tahlil vermiştim
Adet oldum galiba bugün akıntım geldiSen iyi dayanıyorsun, ben olsam elli kere özel hastaneye gidip tahlil vermiştim
Of benle dalga geçiyor vücudum bence bugün adet oldum sandım kanamam durdu acaba yerleşme kanamasimiydiYaptınız mı
Rengi kırmızı ise bilemedim, ama kahve veya pembemsi ise bence kesinlikle yerleşme kanamasıdır hele de miktarı az ise.. Neyse randevunuza az kaldı merakla bekliyorum inanın sonucunuzu umarım gebesinizdirOf benle dalga geçiyor vücudum bence bugün adet oldum sandım kanamam durdu acaba yerleşme kanamasimiydi
Ay bide bana sor nasıl bekledigini inan kafam durdu vücudum benimle oyun oynuyor sankiRengi kırmızı ise bilemedim, ama kahve veya pembemsi ise bence kesinlikle yerleşme kanamasıdır hele de miktarı az ise.. Neyse randevunuza az kaldı merakla bekliyorum inanın sonucunuzu umarım gebesinizdir
İdrar testi yaptın mı tekrar, varsa koyulaşma kesin olur bugüne kadarAy bide bana sor nasıl bekledigini inan kafam durdu vücudum benimle oyun oynuyor sanki
Mesajları okudum sonucunuzu merak ettim açıkçasıAy bide bana sor nasıl bekledigini inan kafam durdu vücudum benimle oyun oynuyor sanki
Değilim malesefİdrar testi yaptın mı tekrar, varsa koyulaşma kesin olur bugüne kadar
Bugün verdim test değilim malesefMesajları okudum sonucunuzu merak ettim açıkçası
İnan sağlık olsun gerisi hallolur, doktor önerdiyse hemen bir adet söktürücü kullan bence. Ben mart da senin yaşadığını yaşadım, 52 gün adet olmadım belki geç döllenmedir cart curt diye, doktorlar ısrarla adet söktürücü kullan demişlerdi de reddetmiştim, meğersem yumurtalık çatlamamış kiste dönmüştü. O yüzden sağlıklısı ne ise o olsunDeğilim malesef
Öyle yapcam bende mecbur Allah ikimizede hayırlısı ile evlat nasip etsin isteyen herkeseİnan sağlık olsun gerisi hallolur, doktor önerdiyse hemen bir adet söktürücü kullan bence. Ben mart da senin yaşadığını yaşadım, 52 gün adet olmadım belki geç döllenmedir cart curt diye, doktorlar ısrarla adet söktürücü kullan demişlerdi de reddetmiştim, meğersem yumurtalık çatlamamış kiste dönmüştü. O yüzden sağlıklısı ne ise o olsun
Gebelik belirtileri yaşıyorum altı aydır evliyim kaşık sırt ağrısı goguslerde şişkinlik hattaa eskilerin deyimi ile kirpiklere karışma bile var ama kan testi sonucum 0.100 adet günüme daha var acaba erken mi yaptirdim testi ayın 19 u adet günüm yükselir mi sonucum yardımcı olur musunuz lütfen okuduğum çoğu kişide yükselme olmuş hatta şişkinlik bile var bende
Bişey sorucam orucumda uzun süredir su içmiyorum yaptığım test doğru sonuç verir mi en az 2 saat su alımıöı olmamalı sanırım uzun saatır su alımımı olur muBilmiyorum ki bende tekrar negatif görmekten korkuyorum artik