Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtisi
- Konu Sahibi Duyguclk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelikbelirtilerim
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
Yumurtlama olmuştur. Bı lekelenmeden nasıl hamilesin densin ki,?Arkadaşlar benim adetime 10 gün var ve 2 gündür kahve rengi akintim geldi 3. Gün ise açık kirmizi kan geldi ve kesildi bidaha da gelmedi suan ben hamile miyim bilen lütfen yazsin
Yumurtlama olmuştur derken hamile kalmaya mi hazirlaniyo yani ben hamile kalabilir miyimYumurtlama olmuştur. Bı lekelenmeden nasıl hamilesin densin ki,?
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
evet yumurta buyuyo catlıyo sperm varsa etrafında ya da 24 saat ıcınde ılıskı olursa dollenme olabılıyo.. bı sıkıntı yoksa kalabılırsın ?Yumurtlama olmuştur derken hamile kalmaya mi hazirlaniyo yani ben hamile kalabilir miyim
Peki nezaman belli olur nezaman test veriyimevet yumurta buyuyo catlıyo sperm varsa etrafında ya da 24 saat ıcınde ılıskı olursa dollenme olabılıyo.. bı sıkıntı yoksa kalabılırsın ?
- 27 Aralık 2021
- 852
- 1.360
- 63
Size burda sadece tahminler söylenebilir siz net olarak biri size hamilesin desin istiyosunuz o kadar bilemeyiz. Adete 10 gün kala yeni yumurtluyosunuzdur ama o da kesin olmayabilir çünkü bilemeyiz. Kan gelmesinin çok sebebi olabilir endişeleniyosanız mutlaka doktora görünün adete 10 gün kala hamilelik belli olmaz amaArkadaşlar benim adetime 10 gün var ve 2 gündür kahve rengi akintim geldi 3. Gün ise açık kirmizi kan geldi ve kesildi bidaha da gelmedi suan ben hamile miyim bilen lütfen yazsin
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
ılıskıden 14 gun sonra :) cunku sperm omru 3 gun dıye dusunursek dollenme sonrası 11. gun ıdrarda cıkıyorPeki nezaman belli olur nezaman test veriyim
AAma
ılıskıden 14 gun sonra :) cunku sperm omru 3 gun dıye dusunursek dollenme sonrası 11. gun ıdrarda cıkı
Ben ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum 2 haftada kanda çıkar mı pekiılıskıden 14 gun sonra :) cunku sperm omru 3 gun dıye dusunursek dollenme sonrası 11. gun ıdrarda cıkıyor
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
cıkar da adetin gecıkmesını bekle benceAAma
Ben ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum 2 haftada kanda çıkar mı peki
Peki düşük yapmış olabilir misiniz? Bir önceki reglinizde tuhaflık var mıydı? Yumurtlama tarihiniz belki regli öncesi olabilir yumurtlama zamanınızı takip ediyor musunuz? Ovulasyon ile takip edebilirsiniz.Arkadaşlar benim adetime 10 gün var ve 2 gündür kahve rengi akintim geldi 3. Gün ise açık kirmizi kan geldi ve kesildi bidaha da gelmedi suan ben hamile miyim bilen lütfen yazsin
Şimdi size şöyle soyliyimPeki düşük yapmış olabilir misiniz? Bir önceki reglinizde tuhaflık var mıydı? Yumurtlama tarihiniz belki regli öncesi olabilir yumurtlama zamanınızı takip ediyor musunuz? Ovulasyon ile takip edebilirsiniz.
Nisanın 18 inde adetim oldu 5 gun sürdü ve bitti mayısın 2sinde kahve rengi akintim oldu 3unde de akintim oldu 4unde ramazan bayramın 3.gunu yani kan geldi açık kirmizi şeklinde ve çok azdı ve bidaha da gelmedi yumurtlama gününü takip ettiğimde ayın 2. Sini gösteriyordu ben ayın 8 inde hastaneye gittim kan aldılar gebelik yok dedi düşük olmuş olsa kanda belli olmazmiydi veya çok ağrım olurdu diye düşünüyorum belkide kanda daha erken olduğu için çıkmamış olabilir değerim 0.5 di
Suan 1 hafta olduŞimdi size şöyle soyliyim
Nisanın 18 inde adetim oldu 5 gun sürdü ve bitti mayısın 2sinde kahve rengi akintim oldu 3unde de akintim oldu 4unde ramazan bayramın 3.gunu yani kan geldi açık kirmizi şeklinde ve çok azdı ve bidaha da gelmedi yumurtlama gününü takip ettiğimde ayın 2. Sini gösteriyordu ben ayın 8 inde hastaneye gittim kan aldılar gebelik yok dedi düşük olmuş olsa kanda belli olmazmiydi veya çok ağrım olurdu diye düşünüyorum belkide kanda daha erken olduğu için çıkmamış olabilir değerim 0.5 di
Ve adetime 6 gun varSuan 1 hafta oldu
Düşükte kanama öncesi yüksek oluyor, kanama ertesi sıfırlanıyor diyebiliyorum en azından bende öyle olmuştu... Bir sonraki adetinizi bekleyin eğer adet olursanız zaten hamile değilsiniz, olmazsanız kan tahliliŞimdi size şöyle soyliyim
Birde bende polikistover var kalabilirmiyimkiDüşükte kanama öncesi yüksek oluyor, kanama ertesi sıfırlanıyor diyebiliyorum en azından bende öyle olmuştu... Bir sonraki adetinizi bekleyin eğer adet olursanız zaten hamile değilsiniz, olmazsanız kan tahlili
- 6 Mayıs 2022
- 13
- 6
- 1
- 41
Yerlesme kanamasi diyorlar ona olabir neden olmasinArkadaşlar benim adetime 10 gün var ve 2 gündür kahve rengi akintim geldi 3. Gün ise açık kirmizi kan geldi ve kesildi bidaha da gelmedi suan ben hamile miyim bilen lütfen yazsin