• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

Tugcedurmaz61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
12
1
1
30
Merhaba kızlar geçen hafta ptesi günü yumurtlama gördüm. Perşembe günü çatlama oldu. Bunları değerlendirdik. Catlamadan 2 gün sonra şiddetli kasık agrısı oluştu. Ertesi gün geçti. Yumurtlamadan sonra da akıntım şeffaf ve sarımsı olarak cogaldı. Dün daha fazlaydı. Ara ara kasıklarımda batma olur hafiften karnım davul gibi böyle belirtileri olup gebe olan var mı acaba yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar geçen hafta ptesi günü yumurtlama gördüm. Perşembe günü çatlama oldu. Bunları değerlendirdik. Catlamadan 2 gün sonra şiddetli kasık agrısı oluştu. Ertesi gün geçti. Yumurtlamadan sonra da akıntım şeffaf ve sarımsı olarak cogaldı. Dün daha fazlaydı. Ara ara kasıklarımda batma olur hafiften karnım davul gibi böyle belirtileri olup gebe olan var mı acaba yardımcı olur musunuz
Merhaba aslında bu soruya tam istediğiniz gibi yanıt alamazsınız çünkü aynı kişi, iki gebeliğinde de farklı durumlar yaşıyor.
Adet belirtisi de olabilir, üşütmüş de olabilirsiniz, gebelik de olabilir.
İnşallah gebeliktir ama bence bunu takmayın adet zamanına kadar kafanızı başka şeylerle meşgul edin, çok düşünmek de olumsuz etki yapıyor☺️

İnşallah gebeliktir canım :) Yumurtlamadan önce klomen kullanmıştım. Birde karnımın altın da şişlik var. Dünde çok akıntı olunca acaba mı dedim bakalım artık hayırlısı 6 gün sonra regl günüm

Bendede adet oncesi agrilarim siddetlenmisti boyle bicak batar gbi agri girip geri gidiyodu garipti bide sislik ve gaz olmasi bendede vardi ins gebesinizdir

Ben yıllardır doktorlardan çıkmayan gebelik için uğraşan biri olarak söylim canım .
Reglim geçti belirti başladı.
karın şişliği ve gaz . O bahsedilen akıntı nasıl biliyormusun böyle iç çamaşırından kıyafete geçecek kadar bazen çoğalıyor. Ped takma isteği geliyor. Göğüsler şişiyor. Başın bi allak bulak . Benım sürekli tansiyonum çıkıyor.
şuan gebeliğin çok başlarındayım . Bunları yaşıyorum umarım senınkıde gebelıktır. Birde reglim günü geçmeden hiç bir belirti yoktu ne agrı ne sızı . Beklemek en iyisi

Belirtilerimiz benziyor inşallah bende güzel haber alırım. Benimde bir kaç gündür akıntı dikkatimi cekti baya ıslandıgını anlayıp WC ye gittigimde peçeteye silince aşırı bir akıntı oluyor sonra azalıyor sonra yine çoğalıyor. Birde goguslerimin uç kısmı baya hassaslastı bakalım artık
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekliyim ptesine kadar belli olur artık dişimi sıkıcam bakalım. Seninde hayırlı olsun bebişin saglıkla gelsin inşallah 🤲

Ben yıllardır doktorlardan çıkmayan gebelik için uğraşan biri olarak söylim canım .
karın şişliği ve gaz . O bahsedilen akıntı nasıl biliyormusun böyle iç çamaşırından kıyafete geçecek kadar bazen çoğalıyor. Ped takma isteği geliyor. Göğüsler şişiyor. Başın bi allak bulak . Benım sürekli tansiyonum çıkıyor.
şuan gebeliğin çok başlarındayım . Bunları yaşıyorum umarım senınkıde gebelıktır. Birde reglim günü geçmeden hiç bir belirti yoktu ne agrı ne sızı . Beklemek en iyisi

Back
X