Tamam canım çok sağol tahlil sonucu ne zman çıkıyor kihastaneye gitmenden iyidir canım
gerçi biraz geç çıkıyor ama olsun , en azından kesın sonuç alırız ,
barkod numaranı kaybetme onunla sonuca bakacaksın cünkü ,
hadi inşallah sonuç güzel çıkar
Tamam canım çok sağol tahlil sonucu ne zman çıkıyor ki
Sağlık ocağına gittim korana virüsünden dolayı acil tahlil alıyoruz sadece dediler ve almadılar bende gebelk testi aldım sadece yarın yapıcamsabah versen aksam saat 4-5 gibi çıkyıormuş
ama hemşireler yarın çıkar diyorlarmış ,
bende buradaki yorumlardan biliyorum ,
Sağlık ocağına gittim korana virüsünden dolayı acil tahlil alıyoruz sadece dediler ve almadılar bende gebelk testi aldım sadece yarın yapıcam
İnşallah canımaksam saat 10 dan sonra sıvı alma ilk idrarla yap
inşallahh sonucun pozitif cıkar cnm
Sonucun ne cıktı cnmİnşallah canım
7 haftalık hamileyim canımSonucun ne cıktı cnm
Aynn canım normalde 2.5 yıldır istiyrduk tam tedaviye başlıcaktık corana çıktı hiç bi yere gidemedk ve o ay hamile olduğumu öğrendim mücizemHayırlı olsun cnm yazdıklarından tam bende ‘bence hamilesin ‘ dicektim baktım yazmışsın sen ☺
Maşallah kuzum ya İnan cok mutlu oldum darısı biz isteyen herkese inşallahAynn canım normalde 2.5 yıldır istiyrduk tam tedaviye başlıcaktık corana çıktı hiç bi yere gidemedk ve o ay hamile olduğumu öğrendim mücizem
Amin canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallah kuzum ya İnan cok mutlu oldum darısı biz isteyen herkese inşallah
Özel olmazsa ne sıkıntı var ne zmandır istiyrsunuzMaşallah kuzum ya İnan cok mutlu oldum darısı biz isteyen herkese inşallah
Özel değil tabiki cnm bizde tek sıkıntı benim sağ tüpümün kapalı gözükmesi onun dışında hersey yolunda .. daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim kaldı oyleÖzel olmazsa ne sıkıntı var ne zmandır istiyrsunuz
Amin canım aminAmin canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende 2 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim çok doktor gezdim inofolic diye ilaç kullandım faydası olmadı ama instagramda clife diye bi sayfa var ve ben o macundan aldım ne kaybederim dedim 2 ay kullandım sonra ara verdim faydasını görmedim diye ama ben ona ve allahımın nasip etmesine inanıyorum sanada tavsiye ederim çok fazla etkisini gören var biri de ben bitkisel macunÖzel değil tabiki cnm bizde tek sıkıntı benim sağ tüpümün kapalı gözükmesi onun dışında hersey yolunda .. daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim kaldı oyle
Bende suan inofolic kullanıyorum cnm folik asit olarak .. o macunu bende cok duydum son çare o gözüküyor bana farklı macunlar denemiştim ama bakalım nasip kuzum .. sen üstüne mi hamile oldun cnmBende 2 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim çok doktor gezdim inofolic diye ilaç kullandım faydası olmadı ama instagramda clife diye bi sayfa var ve ben o macundan aldım ne kaybederim dedim 2 ay kullandım sonra ara verdim faydasını görmedim diye ama ben ona ve allahımın nasip etmesine inanıyorum sanada tavsiye ederim çok fazla etkisini gören var biri de ben bitkisel macun
Evet 2 ay kullndım sonra 1 ay ara verdim 1 ay sonra hamile kaldımBende suan inofolic kullanıyorum cnm folik asit olarak .. o macunu bende cok duydum son çare o gözüküyor bana farklı macunlar denemiştim ama bakalım nasip kuzum .. sen üstüne mi hamile oldun cnm
Maşallah cnm bakarım bende o macunu burda da bi cok kişi söylüyor ..Evet 2 ay kullndım sonra 1 ay ara verdim 1 ay sonra hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?