• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Belirtisi?

Gamzeli67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
1
0
1
27
Arkadaşlar merhaba. Benim sorum şu Nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Normalda adet olmama bir gün vardı.İlişkiye girdiğimizde suan .Adetim 3 gün geçikti. Ama bende kist olduğu şüphesiyle doktor bir ilaç vermişti. Bundan dolayı adetimde düzenli olmuyordu.Ve bende çok stres var Bundan kaynaklanıyor olabilir mi bu geçikme?
Ve en erken hamilelik belirtisi nedir acaba? Testi ne zaman yaparsam daha sağlıklı olur
Şimdiden teşekkürler canlar...

Adetin üç gün gecikmis kan testinde çıkar ama hamilelik bu kadar kolay değil ya yada biz işi bilmiyoruz. Hamilelik olacağını sanmıyorum ama içiniz rahat etsin diye kan testi yaptırmanız yeterli

bu sürtünme çok populer bişeymiş

hergün birileri sürtündüm hamilemiyimdir diye konu açıyor

O bilgisizlikten kaynaklı bana göre çocuk yapmak bu kadar kolay olsa bunca insan yıllarca tüp bebek aşılama tedavi gibi uzun sürecli sancılı bi dönemden geçmek zorunda kalmazdı. Siz emin olmak için bi test yaptırın içiniz rahat etsin

Nursella23Yeni ÜyeÜye
Slm arkadaslar size birseyler sormak istiyorum benim adetimi 8martta oldum 22 mart iliski yasadim korunmasiz. 2 gun sonra gogus uclarim agrimaya basladi sizliyrlardi elimi vuramiyordum. Kasiklarimda agrilar oluyordu batma gibi sag sol araliklarla 5.gun bel agrim oldu 2 gu.n surdu egilemiy irdum belim otururken kalkarken cok agriyordu 2 gun surdu gecti goguslerimin uclarinin agrisi hafif ledi dolgunluk basladi asiri gaz siskinlik hazimsizlik mide eksimesi halsizlik bas agrisi huzursuzluk goguslerimdeki dolgunluk devam ediyor 3 gundur goguslerimin uclarindan icine dogru hafif hafif sizlama oluyor belimin agrisi tekrar basladi 2 gun oldu devam ediyor. Akintimda krem gibi beyaz sizce ha milelik belirtisimi bunlar ve gozlerde bulanik gormede var simdiden tesekkurler

Back