- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
EvetCnm.akintin yumurtlamadan sonrada devam etti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetCnm.akintin yumurtlamadan sonrada devam etti mi
Bndede ayni hatta agir bise kaldirfim an sivi su gibi geliyo yapiskan bi akinti az az geliyo bnde
Bende kremsi şeklinde geliyorBndede ayni hatta agir bise kaldirfim an sivi su gibi geliyo yapiskan bi akinti az az geliyo bnde
Bende kremsi şeklinde geliyorBndede ayni hatta agir bise kaldirfim an sivi su gibi geliyo yapiskan bi akinti az az geliyo bnde
Ay hadi ins tutmustur bu ay
Allah herkese çocuk isteyen çocuğu olmasini isteyen TÜM ANNELERE nasipetsin İnşAllahAy hadi ins tutmustur bu ay
Canım merhaba bugün 12.gün hala adet olmadım ama kasıklarım belim çok ağrıyor sence bir daha test yaptırmalımıyimKanda çıkmadıysa gebelik yoktur canım. Regl olursun birkaç güne.
Canım merhaba bugün 12.gün hala adet olmadım ama kasıklarım belim çok ağrıyor sence bir daha test yaptırmalımıyimKanda çıkmadıysa gebelik yoktur canım. Regl olursun birkaç güne.
Kanda çıkmadıysa gebelik yoktur canım. Regl olursun birkaç güne.
Canım merhaba bugün 12.gün hala adet olmadım ama kasıklarım belim çok ağrıyor bir daha gebelik testi yaptırmalımıyimEvettt
Gecikmenin 12.ci günümüCanım merhaba bugün 12.gün hala adet olmadım ama kasıklarım belim çok ağrıyor bir daha gebelik testi yaptırmalımıyim
EvetGecikmenin 12.ci günümü
Evet düzenli gelirdiGeç döllenme olabilir canm peki adetlerin duzenlimiydi
Ozaman büyük ihtimal geç dollenmedir
En son ne zaman test yaptın canım. Yap tabi ama negatif çıkarsa doktora görün.Canım merhaba bugün 12.gün hala adet olmadım ama kasıklarım belim çok ağrıyor sence bir daha test yaptırmalımıyim
Bir hafta önceEn son ne zaman test yaptın canım. Yap tabi ama negatif çıkarsa doktora görün.