- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
Kaç gün var adetineNe zaman idrar testinde cikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün var adetineNe zaman idrar testinde cikar
Bndeki belirtiler ne peki canim yazdiklarimi yorumlar misin inan hala arastiriyorum suan peki yumurta catladiktan sonra kac gun sonra idrarda sonuc cikar adetime iki gun var suanYok tekrar çatlamaz
Iki gun varKaç gün var adetine
Hamile olabilirsinBak dedim gibi ayin 19 doktora gittim 17 mm yumurtan var dedi kocaman 22 nde agrili bel agrisi kasik agrisi pembe su gibi akinti geldi ayin 28 doktora gittim yumurtan catlamis dedi bel agrim cok var iki haftadir hic gecmedi
Tmm cnm siz hamile misinizHamile olabilirsin
Bende de bel ağrusı var çünkü istersen test yap reglin geçtikten sonra
25 gün geçti beklemedeyim 4 gün sonra kan testi yaptırcamTmm cnm siz hamile misiniz
Benim ilk hamileligimi 15 gun gecikmeyle ogrenmistim. Gec dollenmeydi6 gün gecikmeyle beli olur muydu yoksa 15 gün
Canım aynısı bende de var ben bu ayın sonunu bekliyorum bugün midebulantım çok oldu kasıklarımdaki ağrı belime vuruyorBen ayin 19 unda doktora gittim yumurtan var dedi 17 mm gun asiri iliski onerdi ayin 22 nde pembe su gibi akinti geldi iliskiden 4 saat sonra ama bel ve kasik agrisiyla beraber bel agrim hic kesilmedi gece bile yatamaz oldum hicbi is yapamaz oldum ayin 28 doktora gittim yumurtamin catladini soyledi kqrin boslugunda sivi varmis adet olmazsan gel dedi adetime iki gun var beyaz su gibi akinti geliyo hala ozellikle agir bi esya kaldirdimda
Bnde mide bulantisi yok bel agrisi daha siddetli geceleri bile uyutmqzdi ama adetime iki gun var simdi belim cok az agriyo goguslerim.sanki dolgunlasmis gibi tam emin olamiyorum bugunde yuzumde sivilce sikti umidi kestim gibiCanım aynısı bende de var ben bu ayın sonunu bekliyorum bugün midebulantım çok oldu kasıklarımdaki ağrı belime vuruyor
Canım ümidini kesme stres yaptığın içinde olur sivilce adetin gelmezse bi 10 gün bekle ondan sonra test yaptır ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsinBnde mide bulantisi yok bel agrisi daha siddetli geceleri bile uyutmqzdi ama adetime iki gun var simdi belim cok az agriyo goguslerim.sanki dolgunlasmis gibi tam emin olamiyorum bugunde yuzumde sivilce sikti umidi kestim gibi
Amin canim ins ama sabredemiyorum iste uc gun snr kan testi yaptircam sanki 3 yil gibi geliyo suanCanım ümidini kesme stres yaptığın içinde olur sivilce adetin gelmezse bi 10 gün bekle ondan sonra test yaptır ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Seni cok iyi anlıyorum bede de aynı his olmuştu Canım bende beklemedim test yaptırdım negatif çıktı ondan dedim ama sen için rahat etmesi için yaptır belki senin erken çıkar test sonucunAmin canim ins ama sabredemiyorum iste uc gun snr kan testi yaptircam sanki 3 yil gibi geliyo suan
25 gün geçti adetimden evetAdetinizden mi 25 gun gecti bende uc gun snr kan testi yaptircam
Ay ins.canim rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu ay da hasta olursam eger hsg cekilecek banaSeni cok iyi anlıyorum bede de aynı his olmuştu Canım bende beklemedim test yaptırdım negatif çıktı ondan dedim ama sen için rahat etmesi için yaptır belki senin erken çıkar test sonucun
Ins vardir bebis canim rabbim hayirlisini versin25 gün geçti adetimden evet
Cnm.akintin yumurtlamadan sonrada devam etti miAyy inşallah canım inşallah