Gebelik belirtisi varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi 634
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
163
111
53
34
Arkadaşlar merhaba benim renglimden 6 gün geçikti sağlık ocağına gittim kantahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı ama hala hasta olmadım böyle olan varmı

Kanda çıkmadıysa gebelik yoktur canım. Regl olursun birkaç güne.

Gebeysen kanda çıkardı büyük ihtimalle.Regl olmazsan kadın doğuma gidip bide ultrasona gir cnm

Gebeysen kanda çıkardı büyük ihtimalle.Regl olmazsan kadın doğuma gidip bide ultrasona gir cnm
Tamam canım bu ayın sonuna kadar bekliyorum gelmezse kadın doğuma giderim

Arkadaşlar merhaba benim renglimden 6 gün geçikti sağlık ocağına gittim kantahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı ama hala hasta olmadım böyle olan varmı
Suan senle ayniyiz takiptym

Ben ayin 19 unda doktora gittim yumurtan var dedi 17 mm gun asiri iliski onerdi ayin 22 nde pembe su gibi akinti geldi iliskiden 4 saat sonra ama bel ve kasik agrisiyla beraber bel agrim hic kesilmedi gece bile yatamaz oldum hicbi is yapamaz oldum ayin 28 doktora gittim yumurtamin catladini soyledi kqrin boslugunda sivi varmis adet olmazsan gel dedi adetime iki gun var beyaz su gibi akinti geliyo hala ozellikle agir bi esya kaldirdimda

Bunla ilgili konu actim ama kimse cvp vrmdi arastirmaktan artik delircem emin de olamiyorum bugun yuzumde sivilce cikti ama belim cok agrimiyo karnim ve kasik bolgem agriyo bugunde

Bekle canım geç döllenmedir muhtemelen herkesin farklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…