Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımKanda çıkmadıysa gebelik yoktur canım. Regl olursun birkaç güne.
Tamam canım bu ayın sonuna kadar bekliyorum gelmezse kadın doğuma giderimGebeysen kanda çıkardı büyük ihtimalle.Regl olmazsan kadın doğuma gidip bide ultrasona gir cnm
6 gün gecikmeyle beli olur muydu yoksa 15 günKanda çıkmadıysa gebelik yoktur canım. Regl olursun birkaç güne.
Canım ben adet olmadan 2 gün önce öğrendim. Ozaman bile çıkıyor. 6 gün gecikmeye kesin çıkar. Başka bi sebep olabilir. Doktora git.6 gün gecikmeyle beli olur muydu yoksa 15 gün
Tamam canımCanım ben adet olmadan 2 gün önce öğrendim. Ozaman bile çıkıyor. 6 gün gecikmeye kesin çıkar. Başka bi sebep olabilir. Doktora git.
Suan senle ayniyiz takiptymArkadaşlar merhaba benim renglimden 6 gün geçikti sağlık ocağına gittim kantahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı ama hala hasta olmadım böyle olan varmı
Tabi sorunMrb bnm.bi sorum olacakti
Ta
Tabi sorun
Bekle canım geç döllenmedir muhtemelen herkesin farklı olurArkadaşlar merhaba benim renglimden 6 gün geçikti sağlık ocağına gittim kantahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı ama hala hasta olmadım böyle olan varmı
Yumurtlama günündesinBunla ilgili konu actim ama kimse cvp vrmdi arastirmaktan artik delircem emin de olamiyorum bugun yuzumde sivilce cikti ama belim cok agrimiyo karnim ve kasik bolgem agriyo bugunde
Canim bi yumurtam vardi zaten oda catlamisti ayin 28 gittim doktora bna oyle soyledi acaba tekrar yumurta olustu o mu catliyoYumurtlama günündesin
Canim bi yumurtam vardi zaten oda catlamisti ayin 28 gittim doktora bna oyle soyledi acaba tekrar yumurta olustu o mu catliyo