Gebelik belirtisi sarı akıntı

glbhr556

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
71
26
8
26
Kızlar benim ilk defa adetimden önce sarı akıntım oldu kokusuz kaşıntısız, kasıklarımda dönerken batmalar var adet olacakmış gibi ağrılar idrarim de koyu renkli aranız da bu belirtileri olup hamile olduğunu öğrenen var mı lütfen cevap

Beeen

Hatta idrarim hala koyu akıntı rengi hala sarı kasık ağrım geçti hemen hemen ama göğüs hassasiyeti çok fazla 6+2yim.
Ben de ilk defa koyu renkli idrar gördüm ve sarı akıntıyı ilk kez yaşadım kasıklarımda batmalar adet olacak gibi ağrım olunca şüphelendim inşallah hamileyimdir 4 yıldır istiyoruz

Ben de ilk defa koyu renkli idrar gördüm ve sarı akıntıyı ilk kez yaşadım kasıklarımda batmalar adet olacak gibi ağrım olunca şüphelendim inşallah hamileyimdir 4 yıldır istiyoruz
İnşaallah canım Allahım isteyen herkesin kucağını kolaylıkla doldursun amin bende belirtiler çok erken başladı daha adetime on gün felan vardı zaten dört gün kala dayanamadım kan verdim 127 değerle ogrendim eğer günün az kalmışsa erken gebelik testi yap istersen

Aminn benim adetime 5 gün kala sarı akıntım oldu idrarim koyulaştı adetime 1 gün var yarın test alıp denemeyi düşünüyorum inşallah hamileyimdir hamilelerin duası tutar bana da dua et lütfen

Aminn benim adetime 5 gün kala sarı akıntım oldu idrarim koyulaştı adetime 1 gün var yarın test alıp denemeyi düşünüyorum inşallah hamileyimdir hamilelerin duası tutar bana da dua et lütfen
Tabiki canım benim inşaallah sen de pozitifi göreceksin test yapınca buraya da at merak ederim Rabbim yüzünü güldürsün

Merhaba,
Benim de geçen hafta başta sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Sonra sol kasığım ağrıdı, bazen regli olacakmışım gibi şiddetli ağrı oldu
Birkaç gün sarı akıntı geldi
Bugün göğüslerim dolgun, ucuna dokununca hafif acıyor gibi ve beyaz akıntım var
Regli olmazsam bu cumartesi günü Beta HCG baktıracağım
İnşallah ben de bebiş haberi alırım

hamile olduğumu öğrenmeden önce akıntılarım aşırı derecede artmaya başladı (normalde de çok akıntısı olan biriyim) ama sarı değildi.
hamileliğimde aşırı kusma rahatsızlığı yaşıyorum. su tüketimim azaldığı için beyazdan sarıya döndü, defalarca idrar yolu enfeksiyonu veya mantar için bakıldı ama çıkmadı.

Kızlar hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20250415_122613.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…