Gebelik belirtisi olabilir mi?

lale uzunkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
178
112
53
28
Kızlar adetime 5 gün var ve ilkkez bu kadar baskın ve sinir bozucu kasık ağrısı yaşıyorum normal şartlarda hiç böyle birsey yaşamamıştım. Ve mart atımda yumurtlama dönemini çok sıkı değerlendirdik. O yüzden bir umutla tekrar soruyorum.. sizce bu ay garibanın yüzü gülür mü?

Ve üç dört gündür başım çok kötü ağrıyor özellikle geceleri burnum tıkanıyor uyuyamıyorum

Olabilir ben de bu ay o şekilde öğrendim. Bir de adetime 3 gün kala duş alırken göğüs uçlarımın kocaman olduğunu gördüm o şekilde anladım hemen kan verdim :) İnşallah sonucunuz sizi sevindirir

Olabilir ben de bu ay o şekilde öğrendim. Bir de adetime 3 gün kala duş alırken göğüs uçlarımın kocaman olduğunu gördüm o şekilde anladım hemen kan verdim :) İnşallah sonucunuz sizi sevindirir
Beni çok sevindirdin şuan inşallah öyledir Benimde göğüslerim baya şiş ama adet yaklaşımına doğru hep öyle olduğu için onu pek önemsemedim. Ama kasık ağrısını hiç böyle yaşamamıştım eğilirken dizlerimin üstüne otururken falan sanki kalktığım da yürüyemiyorum gibi oluyorum o yüzden sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…