How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

gebelik belirtisi olabilir mi

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.187
598
30
Kızlaaaar benim 6 günlük bi Adet gecikmem söz konusu ve iki üç gundur inanılmaz bi bel ağrısı ve karın ağrısı var adet ağrısı gibi..
Sorum ben normal regl dönemimde adet sancım olduğunda yuzustu yatar biraz rahat ederdim o ağrıdan ama su an yuzustu yattgmda hemen kalkiyotum acayip bi daralma ve acima oluyo neden acaba s adet gecikmemden kaynaklı midir yoksa gebelik var da ondan mıdır??...

İdrar testiyle varsa eğer çıkar şuanda evde varsa yap hemen :) Benimde adetime 1 hafta var ama belim çok fena ağrıyor şuan yatakta yatarken bile belim ağrıyor hayırlısı artık :)

İdrar testiyle varsa eğer çıkar şuanda evde varsa yap hemen :) Benimde adetime 1 hafta var ama belim çok fena ağrıyor şuan yatakta yatarken bile belim ağrıyor hayırlısı artık :)
Şu an tahlil yok evde maalesef ama yaa yarın ya pazartesi alicam tabiki negatif görmekten de korkuyorum istiyorum cunki

Şu an tahlil yok evde maalesef ama yaa yarın ya pazartesi alicam tabiki negatif görmekten de korkuyorum istiyorum cunki
İstiyosanız eğer inşallah hamilesinizdir :) Bende 1 senelik evliyim yeni bıraktık korunmayı bide pkoyum ben olursa sevinirim tabi Allah aratmasın kimseye

Back