Test yaptın mı gebelik işaretlerini söylüyorsun canımMerhaba Kızlar 11 Aydır Deniyoruz Bebeğimiz Daha Olmadı 6. Ay Tutmuştu 6 Haftalık Düşükle Sonuçlandı Yine Bir Umutla Sormak İstiyorum
Adatim 3 Gün Gecikti Ve Son 4 Gündür Hafif Mide Bulantısı Ve Hafif Kusma Öğürme Geğirme Midemde Gaz Ve Bel Ağrım Göğüslerimde Şişlik Ve Sertlik Var Ve Bu Gün Hafif Kasık Ağrısıyla Beraber Beyaz Keremsi Süt Kesiği Gibi Akıntı Gelmeye Başladı Kasığımda Hafif Tatlı Bir Ağrı Var Gebelik Belirtisi Mi Bunlar? Adet Günü 3 Gün Gecikince Beyaz Süt Kesiği Akıntı Geliyor Mu? Adet Belirtisi Mi Yoksa Gebelik Belirtisi Mi?
Az Önce Yaptım Abla Çok Hafif Ama Gözle Görülür Bir Çizgi Çıktı AblacımTest yaptın mı gebelik işaretlerini söylüyorsun canım
Canım hayırlı olsun inşallah ,bebek haberi bu dikkat et kendine iyi bak beslenmene ve dinlenmene dikkat etAz Önce Yaptım Abla Çok Hafif Ama Gözle Görülür Bir Çizgi Çıktı Ablacım
resimm ekler miisinAz Önce Yaptım Abla Çok Hafif Ama Gözle Görülür Bir Çizgi Çıktı Ablacım
3 Gün Gecikti Bu Çizgi Anında Çıktı Testi Yapar Yapmaz Bu Hayalet Çizgi Çikem Açısından Görünmeyebilir Pek Ama Gözle Görülür Hayalet Bir Çizgi Var 3 Gün Sonra Testi Tekrarlayacağım Koyulaşacağını Umud Ediyorumresimm ekler miisin
Var Mıdır Acaba Gebelik Pazartesi Günü Kan Vereceğim Sağlık Ocağından3 Gün Gecikti Bu Çizgi Anında Çıktı Testi Yapar Yapmaz Bu Hayalet Çizgi Çikem Açısından Görünmeyebilir Pek Ama Gözle Görülür Hayalet Bir Çizgi Var 3 Gün Sonra Testi Tekrarlayacağım Koyulaşacağını Umud Ediyorum
eğer artımed veya days doctorsa yanlış canım3 Gün Gecikti Bu Çizgi Anında Çıktı Testi Yapar Yapmaz Bu Hayalet Çizgi Çikem Açısından Görünmeyebilir Pek Ama Gözle Görülür Hayalet Bir Çizgi Var 3 Gün Sonra Testi Tekrarlayacağım Koyulaşacağını Umud Ediyorum
Artımed ama niye yanlış olsun kieğer artımed veya days doctorsa yanlış canım
Burada çizgi yok3 Gün Gecikti Bu Çizgi Anında Çıktı Testi Yapar Yapmaz Bu Hayalet Çizgi Çikem Açısından Görünmeyebilir Pek Ama Gözle Görülür Hayalet Bir Çizgi Var 3 Gün Sonra Testi Tekrarlayacağım Koyulaşacağını Umud Ediyorum
Artımed ama niye yanlış olsun ki
yalancı çünküArtımed ama niye yanlış olsun ki
Bu Diğer Fotoğraf Uzaktan Bakınca Belli Oluyor Çok Çok Silik VarBurada çizgi yok
var ama yalancıBurada çizgi yok
Biliyorum siz iki konu açmışsınız ben diğerini ikincide var gibi duruyor dedik fakat bu çizgi çok ama çok silik hamilesiniz de diyemiyorum siz mutlaka testi tekrarlayın.Bu Diğer Fotoğraf Uzaktan Bakınca Belli Oluyor Çok Çok Silik Var
canım eğer olsaydı 3 gün gecikmeyle daha belirgin olması lazımdıBu Diğer Fotoğraf Uzaktan Bakınca Belli Oluyor Çok Çok Silik Var
Olabilir artimed genelde hep yanlış gösteriyorvar ama yalancı
Nasıl Yanivar ama yalancı
Geç döllenmede olabilir şekerimcanım eğer olsaydı 3 gün gecikmeyle daha belirgin olması lazımdı
Eki Görüntüle 3492390 hamile değildim bu testte