Adet blirtisiyle gebelik belirtisi ayni test yapinMrb ben yumurtlama günümden 2 gün önce korunmadım adetime 8 gün var ve kasıklarımda 10 saniye Bi ağrı oluyor geçiyor tekrar geliyor 3 gündür baş ağrısından halsizlikten yataktan kalkamıyodum hatta 1gün boyu yataktan kalkmadım midem buz tutmuş gibi bazen mide bulantısı da yaşıyorum ilk defa oluyor böyle bişi sizce gebelik mi yada başka bişeude ne??
İhtimal var bende de 10 gün önce başlamıştı belirtiler adet gününde ya da 2 3 gün önce adet olmazsan hala erken gebelik testi yapabilirsin biraz daha sabır :) inşallah bebiştir :)Mrb ben yumurtlama günümden 2 gün önce korunmadım adetime 8 gün var ve kasıklarımda 10 saniye Bi ağrı oluyor geçiyor tekrar geliyor 3 gündür baş ağrısından halsizlikten yataktan kalkamıyodum hatta 1gün boyu yataktan kalkmadım midem buz tutmuş gibi bazen mide bulantısı da yaşıyorum ilk defa oluyor böyle bişi sizce gebelik mi yada başka bişeude ne??
Adetime daha 8 gün var erken değil mi gebelik varsa çıkar mıAdet blirtisiyle gebelik belirtisi ayni test yapin
İnşallahİhtimal var bende de 10 gün önce başlamıştı belirtiler adet gününde ya da 2 3 gün önce adet olmazsan hala erken gebelik testi yapabilirsin biraz daha sabır :) inşallah bebiştir :)
Henüz çıkmaz diye düşünüyorum en azından adet gününe 2 gün kala yap ki kesin olsun ☺Adetime daha 8 gün var erken değil mi gebelik varsa çıkar mı
İnşallah
Ben bu belirtileri söylediğimde dr yerleşme sancılarını hissetmişsin normal vücut kendini yeni bir döneme hazırlıyor içinde can besleyecek demişti :)Adetime daha 8 gün var erken değil mi gebelik varsa çıkar mı
İnşallah
Bekleyin birazdaha daha cok erken bn bugun adet belirtilerimle hamile oldumu ogrendimAdetime daha 8 gün var erken değil mi gebelik varsa çıkar mı
İnşallah
Allah sağlıklı Bi bebiş versin cnm hayırlı olsunBekleyin birazdaha daha cok erken bn bugun adet belirtilerimle hamile oldumu ogrendim
İnşallahbaşka birşey olsa olsa kovid olmuşsun dur ,
inşallah bebiş vardır istiyorsan tabiii
Cnm ben adetime 1 gün kala test yaptım negatifti bugün 3. Gün gecikmem yani snele aynı durumdayım bende de belirtiler var bakalım hayırlısı tekrar test yaparsan bize de paylaşırmsn sonucuKızlar merhaba benimde reglim bugün 4 gün gecikti şuanda sağ kasıkta kramp şeklinde ağrı var ve midem bulanıyor üç gündür aşırı halsizlik ve uyku hali var dün akşam test yaptım negatifti daha önce böyle bişi yaşayıp pozitif olan oldumu yardımcı olur musunuz
Cnm ben adetime 1 gün kala test yaptım negatifti bugün 3. Gün gecikmem yani snele aynı durumdayım bende de belirtiler var bakalım hayırlısı tekrar test yaparsan bize de paylaşırmsn sonu
1-2 gün önce vardı şuan yok karnımda gıdıklanma fln var ama bu da yeni olmaya başladıVajina da batma bıçak batma gibi bir his var mı?
Peki beyaz süt rengi gibi katı bir akıntı var mı ?1-2 gün önce vardı şuan yok karnımda gıdıklanma fln var ama bu da yeni olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?