Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adetimin 5.günü gecikmesinin 10 da doktora gidicem bugün ilk defa sabah bulantısı yaşadım tabiki unutmazsam yazarım Rabbim inşallah isteyen herkese versin içinde de banaCnm ben adetime 1 gün kala test yaptım negatifti bugün 3. Gün gecikmem yani snele aynı durumdayım bende de belirtiler var bakalım hayırlısı tekrar test yaparsan bize de paylaşırmsn sonucu![]()
Amin İnşallah herşey gönlünce olur canım benimCanım adetimin 5.günü gecikmesinin 10 da doktora gidicem bugün ilk defa sabah bulantısı yaşadım tabiki unutmazsam yazarım Rabbim inşallah isteyen herkese versin içinde de bana![]()
Dr gittiniz mi benim bugün gecikeli 4 gün olduAmin İnşallah herşey gönlünce olur canım benim![]()
Gittim sorun yok sadecee guatr yüksek çıktı o kadar adetime bir gün kala test negatif çıktı yarın 5. Gün gecikmesi eğer regl olmazsam inşallah pazartesi test yapıcamDr gittiniz mi benim bugün gecikeli 4 gün oldu
1 gün geciktignde test yaptım negatifti
He siz bhcg yaptırmadı iz miGittim Bi sorun yok yumurta
Gittim sorun yok sadecee guatr yüksek çıktı o kadar adetime bir gün kala test negatif çıktı yarın 5. Gün gecikmesi eğer regl olmazsam inşallah pazartesi test yapıcam
Yok eğer testte görürsem yaptırcamHe siz bhcg yaptırmadı iz mi
Sonuç ne çıktı canımCanım adetimin 5.günü gecikmesinin 10 da doktora gidicem bugün ilk defa sabah bulantısı yaşadım tabiki unutmazsam yazarım Rabbim inşallah isteyen herkese versin içinde de bana![]()
0.18 çıktı hala adet olmadımSonuç ne çıktı canım
Benimde yarın 5. Gün gecikmem eğer regl olmazsam pazartesi günü test yapıcam negatif de olsa Dr a gidicem normalde gecikmez ama guatr da olabilir gecikmemin sebebi0.18 çıktı hala adet olmadımpazar günü mr a giricem çok korkuyorum nedir acaba çokta merak ediyorum
![]()
İnşallah hamilesindir canım bende dört gözle bekliyorum adet olmayı baksana negatif çıktı iki kerede ama hala kasıkta kramplar var pazartesi bi kan daha veririm hazır gitmişken delik deşik oldum zatenBenimde yarın 5. Gün gecikmem eğer regl olmazsam pazartesi günü test yapıcam negatif de olsa Dr a gidicem normalde gecikmez ama guatr da olabilir gecikmemin sebebi
Olabilir inşallah hamilesindirMrb ben yumurtlama günümden 2 gün önce korunmadım adetime 8 gün var ve kasıklarımda 10 saniye Bi ağrı oluyor geçiyor tekrar geliyor 3 gündür baş ağrısından halsizlikten yataktan kalkamıyodum hatta 1gün boyu yataktan kalkmadım midem buz tutmuş gibi bazen mide bulantısı da yaşıyorum ilk defa oluyor böyle bişi sizce gebelik mi yada başka bişeude ne??
Kıyamam yaİnşallah hamilesindir canım bende dört gözle bekliyorum adet olmayı baksana negatif çıktı iki kerede ama hala kasıkta kramplar var pazartesi bi kan daha veririm hazır gitmişken delik deşik oldum zaten![]()
Kuzum ben birşey öğrenmedim negatif dün yaptırdım 5. Günü kan alındı bu gece tam 1 hafta oldu işte yarın açık eczane bulursam hemen test yapmak istiyorum ama negatif çıkıcak yine eminimBenim yarın 5. Gün gecikmem siz kaç gün geçince öğrendiniz
Benim yarın 5. Gün gecikmem siz kaç gün geçince öğrendinizOlabilir inşallah hamilesindirben hiçbir belirti yaşamamıştım adetim geçince anlamıştım ama herkeste aynı olmuyor
Biliyorum kuzum diğer bayana dedimKuzum ben birşey öğrenmedim negatif dün yaptırdım 5. Günü kan alındı bu gece tam 1 hafta oldu işte yarın açık eczane bulursam hemen test yapmak istiyorum ama negatif çıkıcak yine eminim![]()
Ben 2 gün geçtiğinde evde test yapmıştım silik de olsa vardı çizgi ertesi gün de kandan baktırdım onda çıkmıştı test yapmadınız mı hiç 5 gün geçmiş sonuçtaBenim yarın 5. Gün gecikmem siz kaç gün geçince öğrendiniz
Regle 1 gün kala yaptım negatif bende guatr var o yüzden geçikmiştir diye biraz daha beklemek istedimBen 2 gün geçtiğinde evde test yapmıştım silik de olsa vardı çizgi ertesi gün de kandan baktırdım onda çıkmıştı test yapmadınız mı hiç 5 gün geçmiş sonuçta