• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi anlamıyorum

morkalem2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
2
0
1
26
34-35 günde adet olan birisiyim adetime bugün tam 6 gün var. Adet olmadan 10 gün boyunca belirtileri hissederim PMS denilen şeyi yani. Yumurtlama gününü değerlendirdik bu arada. Yumurtlama gününden beri adet ağrısı gibi ağrı var ama biraz daha farklı böyle arada çekiliyor gibi bazen sağda bazen solda.
Ultra hızlı strip test yaptım negatif çıkıyor. Erken gebelik testi alsam değişen bir şey olur mu acaba kızlar

34-35 günde adet olan birisiyim adetime bugün tam 6 gün var. Adet olmadan 10 gün boyunca belirtileri hissederim PMS denilen şeyi yani. Yumurtlama gününü değerlendirdik bu arada. Yumurtlama gününden beri adet ağrısı gibi ağrı var ama biraz daha farklı böyle arada çekiliyor gibi bazen sağda bazen solda.
Ultra hızlı strip test yaptım negatif çıkıyor. Erken gebelik testi alsam değişen bir şey olur mu acaba kızlar
Olabilir belki görür ama en iyisi regli beklemek bence 🍀

Test yaptınız mı tekrar sonucu merak ettim

Kızlar merhaba Bu ay 13 gün önce yumurtlama dönemimde değerlendirdik eşimle rengime 3 gün varken yani dün kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi leke'nin bugün tekrardan kahverengi leke geldi reglime 2 gün var ve kasıklarım ağrımaya başladı Ara ara yani yerleşme kanaması mı adet mi nasıl anlayabilirim Test yapsam çıkar mı bu durumu yaşayan var mı acaba

Back
X