Gebelik belirtisi meme ağrısı

msenaa

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 9-11 aralıkta değerlendirdik ve 12 aralıkta yumurtam çatladı. Dr da da teyit ettim yumurtlama günümü.
4-5 gündür yaklaşık meme ağrısı sızısı var yüz üstü yatamıyorum asla sağa sola dönerken bile yatakta ağrıyo. Normalde adet öncesi vs hiç böyle meme ağrısı çekmedim hayatımda.
24 aralık sabah 7 gibi çok çok hafif leke gördüm tam da o an test yapmıştım ve negatif çıktı. Yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm
O gün biraz koyu kahve ve pembe şekilde geldi ara ara ama ped fln kullancak kadar değil çok az .
Bugüne kadar da günde 1-2 kez çok az geliyo leke. Böyle su gibi değil akıntı sümüksü ama kahverengiye dönük.
Pikos var ve düzensiz adetim inofolic kullanıyorum ne yapsam bilemedim 🤷‍♀️ Yardımcı olurmusunuz

Pcos bende de var. Sizinle aynı belirtileri yaşadım. Hatta test yapıp çift çizgi bile gördüm ama kan testinde negatif sonuç aldım.
Kadın doğuma gittiğimde pcos sebebiyle ara kanama olduğunu söyledi doktorum.
Siz de bi kan verin bence

Pcos bende de var. Sizinle aynı belirtileri yaşadım. Hatta test yapıp çift çizgi bile gördüm ama kan testinde negatif sonuç aldım.
Kadın doğuma gittiğimde pcos sebebiyle ara kanama olduğunu söyledi doktorum.
Siz de bi kan verin bence
Hm evet ara kanama oluyo nadiren de olsa ama bu kadar sürmemişti meme ağrısı da hiç olmamıştı neyse artık bakalım kan vereceğim ama çıkarmı eğer varsa ona emin olamadım

Back
X