• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileriniz neler

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
29
Kızlar 6+0 hamileyim şuan kese gördüm ama henüz daha bebek için gitmedim. Ama bu aralar yüzümde yanma var. Kokuları anında duyuyorum. bazen elim ayağım titriyor gibi hissedyrm ama titremiyorum. Yemekten sonra boğazımin altı yanıyor bazen. Sanirm ona mide yanması deniyor. Bazen bı halsizlik çöküyor bı tuhaflık oluyor üstümde. Ne olduğuna anlam veremiyorum ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Bunlar normalmi acaba bide bu haftalarda ? Sizin belirtileriniz nelerdi

Belirtilerim maalesef yok hala hamile kalmadım 😔 sizi tebrik ederim 🥳
Nasıl hamile kaldınız acaba 🥹

Kızlar 6+0 hamileyim şuan kese gördüm ama henüz daha bebek için gitmedim. Ama bu aralar yüzümde yanma var. Kokuları anında duyuyorum. bazen elim ayağım titriyor gibi hissedyrm ama titremiyorum. Yemekten sonra boğazımin altı yanıyor bazen. Sanirm ona mide yanması deniyor. Bazen bı halsizlik çöküyor bı tuhaflık oluyor üstümde. Ne olduğuna anlam veremiyorum ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Bunlar normalmi acaba bide bu haftalarda ? Sizin belirtileriniz nelerdi
6+0 ne demek oluyor? Rakamlarin ortasina neden + koyuyorlar

Bazıları psikolojik oluyo benim tek belirtim adet gecikmesiydi sonrasında ağır bulantılar çektim ama ruh halimde değişiklik olmadı

Back
X