canım belirti için daha erken ama kişiden kişiye değişir yinede...
kesin emin olmak için biraz daha bekleyip kan testi yaptırabilirsin. bizde 4 aydır bebek istiyoruz ve ilk zamanlarda
bütün belirtiler var kesin hamileyim diye düşünmye başladığım oldu ama tabi sonradan da psikolojik belirti olduğunu
kırmızılar gelince anladık.inşallah sendeki belirtiler psikolojik değildir ve hamilesindir çok kafana takma biraz
daha bekle..
haklısın canım psikolojikde olabilir ama ne biliyim işte bu 3 yıl içinde o kadar çok kafaya taktıgım üzüldüğüm zamanlar olmuştuki bugüne kadar böyle belirtiler yaşamamıştım çünkü gece düşün belimin ve kasıklarımın agrısından uyuyamıyorum çok şiddetli olmasada bir ağrı var bacaklarıma kadar vuruyor ilk defa başıma böyle bir şey geldi ister istemezde şüpheleniyorsun hakkımda hayırlısı olsun olmasada alıştım artık eskisi gibi kafaya takmıyorum:85:
masal ne kadar güzel anlatmışsın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah (amin)
canım cok fala takılma kasık ve bel agrılarına. onlar adet belırtısı de olabliliiyor. gecen ay okdar çok aksık bel agrım oldu kı o kdar havaslandım ama sonu yine hüsran oldu. yine de Allah gönlüne göre versin. en guzelı heveslenmemek. zamanı geldıgınde güzel haberi olunca mutluluklara boğulmak.. RAbbım İsteyen herkese versin inş.. bana da
3 yıl boyunca benim yaptığım gebelik testlerin haddi hesabı yok. Her ay mutlaka bir belirtiye takılıp ister istemez kendimi umutlandırıyordum. Her umut sonrası yaşadığım hayal kırıklığı bir oncekinden daha büyük oluyordu. (Bu arada sebepsiz kısırlık teşhisi konmuştu.) Yaptırmadığım test,tahlil,film kalmadı hatta sonunda birde laparoskopi oldum. Çevreninde baskısıyla kendi içimde iyice bunalıma girmiştim.
Tam herşeyden vazgeçtim, artık sadece tevekkül edicem dediğim sırada hamile olduğumu oğrendim. Üstelik hiçbir belirtimde yoktu.
Kısacası Rabbim "ol" diyene kadar lütfen sadece tevekkül edin. Yani elinizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakın. Elbet bize gore şer olan bu işte de bizim aklımızın almadığı bir hayır vardır.
Rabbim gonlünüze gore versin inşallah..
masal çok güzel yazmışsın sanki beni anlattın ben sırf bu yüzden akrabalık ilşkilerim olsun arkadaşlık ilişkilerimde kimseyle görüşmez oldum kendi dünyamda yaşıyorum artık millet hakkımda bu yüzden kötü şeyler düşünsede napıyım sahte gülücükler atıpda onların yanında mutlu olamıyorum bide bazen öyle anlar oluyorki bebek konusu açıldıgında acıyan gözlerle bakmaları zoruma gidiyor sen ne güzel çabaların sonucunu almışsın RABBİM inş. kucağınada almayı nasip eder darısıda tüm anne olmak isteyenlere inş...
Esim ayni sekilde tedavi gordu.ilaclarinbitigi ilk ay yumurtlama dinemine dikkat ettik ve hemen ayni senin gibi agrilarim basladi on gun onceden kasiklarim belim bacaklarim goguslerim cok fena.iki gun de mide yanmasi oldu.alti gunum vardaha.senin bu agrilardan snraki sonuc nedir ?:18:merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim çocuğum olmuyor eşimde varikosel vardı ameliyat odu ve çok şükür
sperlerinde 32 milyondan 44 milyon kadar bir artış oldu bu ayda dr kontrolünde yumurtlama gününde birlikte oldum
fakat bende o günden sonra kasık ve bel agrısı başladı 3 gündür devam ediyor üşütsem diyecem ama bu öyle bir agrı değil
bacaklarımada vuruyor ellerimde de bir uyuşma var ilk defa böyle oluyorum
adetime daha 10 gün var hamilelik belirtilerinde böyle şeyler oluyormuş ama kendimi de umutlandırmak istemiyorum
hem bu kadar erken bir belirti olurmu onuda bilemiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?